Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LAMZIA TERME LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Lamezia Terme lufthavn

  Den internationale lufthavn i Lamezia Terme er den største lufthavn i regionen Province of Catanzaro. Lufthavnen betjener årligt ca. 2.5 mio. passagerer, hvor der er travlest om sommeren. En billeje fra Lamezia Terme lufthavn er en fremragende start på din ferie i det sydlige Italien. Du kan gennem os sammenligne et stort udvalg af køretøjer, så du til hver en tid kan finde den rette til dit behov. Den italienske by Catania er blot beliggende 2.5 timers kørsel fra lufthavnen, som gør det muligt for dig at udforske noget det absolut sydligste Italien. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Lamezia Terme du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Lamezia Terme lufthavn (SUF)
  Officielle navn: Lamezia Terme International Airport
  Adresse: Via Aeroporto, 88046 Lamezia Terme CZ, Italien
  Beliggenhed: Lufthavnen er omtrent beliggende 12km sydvest for Lamezia Terme centrum.
  Flyselskaber som opererer fra Lamezia Terme lufthavn: Alitalia, EasyJet, Ryanair, Lufthansa, Vueling, AirOne, Luxair, Brussels Airlines, Germanwings, Austrian, Helvetic Airways, Niki, Primera Air, Nordwind Airlines, Transavia.com, Neos, Hop!, Yakutia Airlines, Jetairfly, EnterAir, XLAirways, Volotea og MistralAir.

  Terminal

  Lufthavnen har én terminal, som er bestående af tre etager. Den kan i fremtiden blive ekspanderet, da lufthavnen ønsker at udvide terminalen, så den fremover kan håndtere flere passagerer. Lufthavnens check-in skranke er placeret på 2. etage, hvor de typisk er tilgængelige 2 timer før afgang.

  Afhentning og aflevering af billeje

  De fleste biludlejningsfirmaer har en skrank i terminalens ankomsthal, som gør biludlejning fra Lamezia Terme lufthavn let tilgængeligt. Du er ved enkelte udlejere nødsaget til at tage en shuttle bus til udlejningsstedet. Inden du afhenter din bil, skal du som altid medbringe et kørekort, kreditkort og voucher som alt skal stå i førerens navn.

  Virksomheder Åbningstider
  Goldcar kl. 8 - 23:59.
  Rhodium kl. 8 - 23:59.
  Avis kl. 8 - 23.
  Budget kl. 8 - 23.
  Sixt kl. 8 - 23.
  Locauto kl. 8 - 23.
  Sicily By Car kl. 8 - 23.
  Maggiore kl. 8 - 23.
  Firefly kl. 8 - 23
  Europcar kl. 8 - 22:30.
  Enterprise kl. 8 - 22:30.
  Keddy kl. 8 - 22:30.
  Hertz Mandag - Lørdag: kl. 7 - 22:30.
  Søndag: kl. 9 - 23.
  Dollar Mandag - Lørdag: kl. 8 - 23.
  Søndag: kl. 9 - 23.
  Thrifty Mandag - Lørdag: kl. 7 - 22:30.
  Søndag: kl. 9 - 23.

  Lufthavnens faciliteter

  Lamezia Terme lufthavn tilbyder forskellige restauranter og barer, som alle passagerer frit kan benytte. Udover restaurationer finder du også hæveautomater, som er fordelt over hele lufthavnen. Til folk som sætter pris på ekstra kvalitet, har lufthavnen også egen lounge, som kan benyttes mod et betalingsbeløb. Folk kan her finde ro og en madbuffet. Trådløst internet kan ligeledes frit benyttes over hele lufthavnen.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Med bil
  Det tager omtrent 20 minutter at køre fra Lamezia Terme centrum til lufthavnen. Rejse med bil er i det hele taget den mest ideele måde at rejse på. Det vil her være dig, som sætter dagsordenen, og du skal ikke være afhængig af offentligt transport. Inden du bevæger dig ud på de italienske veje, vil det være fornuftigt at læse færdselsreglerne i Italien.

  Med bus og taxi
  Uden bil gennem Auto Europe er det simplest at komme til lufthavnen med bus. Bussen køre fra den centrale banegård. Når du er ved banegården, skal du tage busrute 90, som køre hver halve time mellem kl. 6 - 23. Busturen tager omtrent 25 minutter. Ønsker du at rejse nordpå, køre der ligeledes busser til eksempelvis Napoli.

  Parkerings tips

  Lufthavnen har to betalende parkeringsområder, hvor du kan parkere din billeje fra Lamezia Terme lufthavn. Blot 30 meter fra ankomsthallen finder du et parkeringsområde, som er egnet til korttidsparkering. Langtidsparkering finder du ved siden af cargo terminalen. Venligst besøg lufthavnens hjemmeside, for at et overblik over parkeringsmulighederne. Området for langtidsparkering er åbent 24/7, mens området for korttidsparkering kun er åbent mellem kl. 8 - 12. Generelt bør du være opmærksom på parkeringsskiltene, så du med din biludlejning fra Lamezia Terme lufthavn, ikke ender i eventuelle problemer.

  Nyttige links

  Information om Lamezia Terme lufthavn


  Yderligere informationer om Lamezia Terme lufthavn

  Lamezia Terme Lufthavn
  Via Aeroporto
  Lamezia Terme, Italien, 88046

  IATA code: SUF
  IACO code: LICA
  Wikipedia
  Breddegrader: 38.9087
  Længdegrader: 16.2443

  Generel Information: Lamezia Terme lufthavn er den største lufthavn i Province of Catanzaro. Årligt betjener lufthavnen ca. 2.5 mio. passagerer.