Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA PISA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Pisa Lufthavn med Auto Europe

  Start ferien på bedst mulig måde med afhentning af din biludlejning fra Pisa Lufthavn. Så snart du træder ud af flyet starter rejsen allerede. Takket være Auto Europe's stærke relationer med førende biludlejningsfirmaer over hele verden, er vi i stand til at give vores kunder den bedste service til de mest konkurrencedygtige priser over 24.000 steder i 180 lande, herunder Pisa lufthavn.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Pisa.

  Lufthavn information

  Pisa International Airport (PSA)
  På italiensk: Aeroporto Internazionale di Pisa. Også kendt som Galileo Galilei Airport.
  Adresse: Piazzale D'Ascanio, 1, 56121 Pisa, providens i Pisa, Italien.
  IATA Code: PSA
  Lokation: Lufthavnen er lokaliseret meget tæt på selve Pisa, da der kun er 10 minutter, der adskiller byen og lufthavnen.
  Flyselskaber, der betjener Pisa Lufthavn: Lufthavnen betjenes af 17 flyselskaber, som omfatter populære lavprisselskaber - såsom EasyJet og Ryanair - og traditionelle selskaber, såsom British Airways, Lufthansa, Air France og Air Italia. København og Billund tilbyder begge direkte afgange uden mellemlandinger til Pisa af SAS og Norwegian.
  Tel: +39 050 849 300

  Terminaler

  Pisa Lufthavn har kun en terminal. Det er vigtigt at vide, at som det er tilfældet med mange andre europæiske lufthavne, så er terminalen ikke åbent hele natten. Lufthavnen åbner kl. 04:00 og lukker efter det sidste fly er blevet betjent. Ankomst og afrejse er placeret i stueetagen, hvor man også finder bagageudlevering og turistinformationen.

  Der er to check-in områder: Check-in A og check-in B. Indtjekning A er placeret i den vigtigste terminal i stueetagen. Check-in B på den anden side, er i den nye bygning placeret ved siden af terminalen. Der er skærme overalt i lufthavnen, som viser hvilket fly man skal hen til og hvilken terminal flyet afgår fra. Denne information kommer op på skærmen ca. 2 timer før afgang.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningskontorerne er ikke placeret direkte i terminalen, men i en serperat terminal, som er forbeholdt disse biludlejningsselskaber. Denne ligger 500 meter fra hovedterminalen. For at nå kontorerne, hvor biludlejningsselskaberne hører til har man to muligheder. Enten kan man anvende shuttle-bussen, der venter uden for ankomst området, eller man kan gå 5 minutter til fods.

  Når du afhenter din biludlejning fra Pisa Lufthavn, så husk at gå hen til det rigtige kontor, der har lejebilen parat. Du kan finde selskabet på første side af din voucher under "afhentning information". Sommetider sker det desværre, at kunderne tror at Auto Europe har et kontor, men da vi er en mægler, så tilbyder vi ikke nogle biler - kun de bedste priser!

  Åbningstider for biludlejningskontorerne

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 til 23:00
  Budget 08:00 til 23:00
  Dollar 08:00 til 23:59
  Europcar 08:00 til 23:59
  Firefly 08:00 til 23:59
  Hertz 08:00 til 23:59
  Interrent 08:00 til 22:00
  Sicily by car 08:00 til 23:00

  Faciliteter i lufthavnen

  Terminalen i Pisa Lufthavn har en række restauranter, cafeer og butikker, hvor du kan bruge din tid, når venter på dit fly. Nogle af disse er placeret på første sal, men de fleste af dem er i stueetagen. I stueetagen kan du også finde førstehjælp, politi og valutaudveksling.

  Hvis du leder efter internetadgang, er der en DevItalia internetkaffe på første sal. Ud over dette, er der også tre internetstationer. En på første sal tæt på DevItalia og to i stueetagen (ankomst- og afgangshallen).

  Transport

  Det er nemt at finde bymidten fra lufthavnen, man skal nemlig bare følge skiltene "Pisa Centro". Turen tager ca. 10 minutter. Ønsker du i stedet at køre mod Firenze, bør du tage Firenze Pisa Livorno motorvejen. Denne tur varer ca. 45 minutter til en time, afhængig af trafikken. For mere information om kørsel i Italien, så tag et kig på vores kørselsinformation side.

  Afhenter du ikke køretøjet i lufthavnen, men i selve byen, har du mulighed for at anvende tog eller bus for at komme til centrum. Tager man bussen skal man anvende den RØDE LAM linje, som holder lige ude foran ankomsthallen ved busterminalen. De nødvendige billetter kan købes i informationsskranken i terminalen eller fra maskinen placeret tæt på busstoppestedet.

  Foretrækker du i stedet at anvende togsystemet, så er der direkte afgang til Pisa Hovedbanegård hver halve time. Hver dag er der også ferm forbindelser til Firenze med stop i Ponteder og Empoli.

  Parkering tips

  Der er fire parkeringspladser i Pisa Lufthavn. Vest pladsen, multi-level parkeringspladsen samt kort og langsigtede parkeringspladser. Har du kun brug for et kort ophold i lufthavnen, anbefales det selvfølgelig at anvende kortidsparkeringspladsen, der er placeret lige uden for agangshallen. Er opholdet mindre end 15 minutter, er det ganske gratis at holde parkeret.

  Ved man allerede i forvejen, at man skal holde parkeret længere end 15 minutter, så er der to måder at betale på. Enten kan man betale til kontoret, der tilhører området. Kontoret har åbent fra 07:30 - 00:00. Den anden løsning er, at anvende den automatiske betalingsmaskine, der fungere i døgndrift. Maskinerne accepterer kontanter og giver byttepenge tilbage.

  Når du kører din billeje fra Pisa Lufthavn og ind til selve byen, så skal du vide, at der faktisk findes to gratis parkeringspladser. Dette er Parcheggio Via Pietrasantina og Parcheggio del Brennero. Herfra kan man anvende offentlig transport for at komme helt ind til bymidten. Der er dog flere betalte parkeringspladser i hele byen, hvoraf den største er Parcheggio di Piazza dei Miracoli. Ved parkering på selve gaden, skal man normalt betale et parkeringsgebyr. Gebyret er højere desto tættere man holder på centrum. Betalte pladser er signaleret med blå linjer. Hvide linjer på vejen betyder, at man kan holde parkeret gratis. Husk på, at gule linjer er reserverede pladser.

  Mangler du lidt ekstra inspiration til din rejse? Så tøv ikke med at tjekke vores side ud, der omhandler de bedste road trips i Italien.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside til lufthavnen