Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DE BEDSTE ROADTRIPS I ITALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Roadtrips i Italien

  Planlægger du en tur gennem Italien og mangler den perfekte bil til din ferie? Så er du kommet til det rette sted! I over 60 år har Auto Europe støttet rejsende i deres planer og individuelle eventyr på gaderne i forskellige byer rundt omkring i verden.

  Planlæg din road trip i Italien i detaljer og glem ikke at vælge den bil der opfylder din behov. Vores prisvindende kundeservice og reservations team står til din rådighed alle ugens 7 dage. Book online eller ring til os på vores gratis nummer for at få rådgivning og hjælp til din booking.

  Bliv inspireret af vores tips for den perfekte road trip i Italien som ikke kun byder på romantiske ruter, men også bjergruter særligt egnet til familie ferier. Stik hovederne sammen og tag et kig på nedenstående ruterne gennem Italien før du booker en biludlejning i Italien.

  Planlæg din roadtrip i Italien nu

  Roadtrip ved Amalfikysten

  Roadtrip ved Amalfikysten

  Denne rejse vil overraske dig med forbløffende udsigter langs Sorrento halvøen. Oplev dette fantastiske område med vores detaljerede råd til en roadtrip ved Amalfikysten.

  Læs mere
  Roadtrip i Toscana

  Roadtrip i Toscana

  Start din rejse i historiske Firenze og kør gennem de romantiske dale i Toscana, områdets bølgende bakker og snoede vinmarker. Planlæg din roadtrip i Toscana!

  Læs mere
  Roadtrip i Lazio Sabina

  Roadtrip i Lazio Sabina

  Den historiske region Sabina er en guldgrube af kulinariske lækkerier og smukke landskaber. Udforsk hjertet af Italien med vores Lazio Sabina road trip guide.

  Læs mere
  Roadtrip ved Stelvio-passet

  Roadtrip ved Stelvio-passet

  Forbered dig på en af de smukkeste alpine ruter i Europa! Du vil blive overrasket over de fantastiske udsigter, når du kører langs med det storslåede bjerg, Ortler.

  Læs mere
  Roadtrip til Venedig

  Roadtrip til Venedig

  Tag med på en unik tur over den nordlige del af Italien. Start i romantiske Verona, byen Julia, besøg derefter Venedig og udforsk til sidst Gardasøen!

  Læs mere
  Roadtrip på Sicilien

  Roadtrip på Sicilien

  Oplev regionen med middelhavets største ø og dens historiske byer, der venter på at blive udforsket! Et uforglemmeligt eventyr er garanteret! Planlæg din road trip i Sicilien nu!

  Læs mere

  Flere roadtrip guider rundt omkring i verden

  Roadtrips i Frankrig Roadtrips i Portugal Roadtrips i Storbritannien
  Roadtrips i Tyskland Roadtrips i Spanien