Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA TORINO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Torino lufthavn - Reserver nu!

  Beliggende ved starten af alperne findes Torinos lufthavn. Den italienske by er et af de mest interessante byer, som er rig på historie og imponerende arkitektur. Billeje fra Torino lufthavn gør dig i stand til at se byen og Piedmont området i dit eget tempo, hvor du får mest ud af besøget i Italien. Vores fremragende biludlejningspriser er lavet til at passe de rejsendes budget. Takket være det store tilgængelige biludvalg, er alle garanteret mulighed for at finde et passende billeje. Du vil ligeledes have kort afstand til Frankrig, som også er et fascinerende land at besøge.

  Information om lufthavnen

  Turin Airport (TRN)
  Officielle navn: Turin-Caselle Airport
  Adresse: Strada Aeroporto, 12, 10072 Caselle Torinese Torino, Italien.
  Placering: Lufthavnen er beliggende 12,9km nord for Torino.
  Flyselskaber som opererer fra lufthavnen: BA, Thomas Cook Airlines, EasyJet og Ryanair som gør dig i stand til at flyve til UK. Andre europæiske destinationer er blandt andet opereret af Air France, Germanwings, Lufthansa, KLM, Turkish Airlines og Wizz Air. Indenrigsflyvninger opereres af Alitalia.

  Terminal

  Torino lufthavns terminal blev bygget i 1953, hvor den efterfølgende har været omfattet to renovationer, som fandt sted i 1989 og 2005. Renovationen i 2005 skyldes de vinter olympiske lege, som fandt sted i 2006. Moderniseringen og udvidelsen af terminalen tilførte nyere boarding gates og en moderne boarding lounge. Terminalens store 3-etager huser over både afgange og ankomster.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsskrankerne findes i den store multi-etagers parkeringsgarage placeret ved ankomst-området foran terminalen. Navnet på din biludlejer er angivet på kvitteringen, som du har modtaget fra Auto Europe, da bookningen var bekræftet. Fortsæt til den angivne skrank hvor du skal have din kvittering, kørekort og kreditkort klar til afhentnings proceduren for dit køretøj. Vigtigst af alt er at tjekke køretøjet for eventuelle eksisterende skader, hvor du hermed skal gøre opmærksom på dette i afhentningsrapporten . På den måde slipper du med, din biludlejning fra Torino lufthavn, uventede udgifter.

  Ved aflevering vil køretøjet blive set igennem igen for eventuelle yderligere skader, som du kan blive ansvarlig for, afhængig af din forsikring. Husk altid at retunere med fuld eller tom tank, i henhold til den valgte brændstofspoltik.

  Biludlejningsfirmaernes åbningstider

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Man - Fre: kl. 7:30 - 23:30. Lør - Søn: 8:30 - 23:30
  Hertz Man - Fre: kl. 8 - 23. Lør - Søn: kl. 9 - 15:30 og kl. 16 - 23.
  Sixt Man - Fre: kl. 8 - 23. Lør - Søn: kl. 9 - 13 og kl. 15 - 19.

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavns terminalen er opdelt i tre hovedområder: ankomst, afgang og boarding lounge med forskellige faciliteter placeret i alle tre områder. Den største sektion med tøjbutikker, restaturanter og boghandlere er at finde i boarding lounge områder. Ved ankomst området er det muligt for besøgende at finde en kiosk butik, hvor der kan købes aviser, bøger og gadgets. For rejsende er det muligt at finde en tøjbutik, boghandler og chokoladebutik i afgangsområdet. For at toppe shoppemulighederne er der et interessant udvalg af restauranter og barer spredt over terminalen.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Terminalen er forbundet til Torino med vej RA10, og det vil tage dig omtrent 20 - 30 minutter at køre til byens centrum. Hvis du tager motorvej A40 fra Torino vil du indenfor 2 timer være i modebyen Milano. Besøg vores informationsside omkring færdselsregler i Italien, for at lære mere om trafikreglerne.

  Hvis du vælger at rejse med offentlig transport, afgår der tog til byens centrum. En tur fra lufthavnens stations, som er placeret tæt på terminalen, til GTT Dora station in Torino tager kun 19 minutter. Busture til Torino er drevet af Sadem; busstationen er foran terminalen på samme etage som de ankomne passagerer. Vælger du at tage en taxa, kan de findes på venstre side for udgangen udenfor ankomstområdet. Med biludlejning fra Torino lufthavn er du sikret en god start på din rejse

  Parkering tips

  Adskillige parkeringsmuligheder er tilgængelige ved Torinos lufthavn lige overfor hovedterminalen. Der kan her findes udendørs, multietagers, lange og kortsigtede ophold for parkeringmuligheder. Parkering kan bookes online og betales på stedet ved parkeringsautomaten inden afrejse fra lufthavnen.

  Parkering på gaden er tilladt i Torino, dog kun langs de blå striber. Parkeringsbilletter kan købes ved tobakforretninger eller kiosker. Ligeledes er der en række offentlige parkeringspladser til rådighed i byens centrum. Vær venligst opmærksom på at forbudte parkeringzoner er skiltet med ZTL. Overtrædes dette kan du forvente at køretøjet trækkes væk eller der pådrages en høj bøde.

  Nyttige links

  Torino lufthavn