Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  FAMILIEKLASSE KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Familieklasse biludlejning verden over

  Familieklasse kategoriEn familieklasse kategori er også kendt som full-size eller standard. Denne kategori er det perfekte valg til kræsne kunder, der går utrolig højt op i komfort. En af de hyppigst bookede modeller i denne køretøjskategori er Mercedes C-klasse. Den kan rumme op til fem passagerer og en del bagage.

  Hvad skal du vide om denne kategori?

  Auto Europe tilbyder et stort udvalg i denne kategori. Lej en stor bil med os, så kan vi garantere et kæmpe udvalg af tilgængelige køretøjer gennem vores partnerskaber med internationale anerkendte udlejningsselskaber. Sammenlign priser fra forskellige leverandører og find det bedste tilbud. Familiebiler er særligt populære i Schweiz, Østrig og Tyskland. Book en bil til din næste ferie i München og rejs gennem hele Bayern med stil.

  Historien om familieklasse kategorien

  Det amerikanske udstryk "full-sized car" blev første gang brugt af de amerikanske bilproducenter såsom Ford, General Motors og Chrysler som et markedsføringsredskab. Begrebet blev primært brugt til at pege på forskellen mellem mindre modeller fra mini eller økonomi klassen samt de større modeller.

  Fordele og ulemper med familiebilen

  Det meste af tiden vil familieklasse biludlejning ligne valget ligne den type køretøj, som man kender det fra Danmark. Er du normalt vant til at køre en mindre bil, så husk på, at det kræver lidt tilvending, for at blive tryg med en større bil. Selvfølgelig spiller pengene også en stor rolle, når man skal vælge sin bilkategori. Oftest er de mindre biler noget billigere. Men hvis du er vant til avancerede biler med masser af plads og komfort, anbefaler vi at spare andre steder og vælge en stor model.

  Lædersæder, soltag, et godt højtalersystem og de bedste sikkerheds- og underholdningsprodukter er ofte standard i disse biler. På grund af deres størrelse og vægt, er disse køretøjer udstyret med et meget godt chassis og kraftfulde motorer, hvilket gør overhaling og kørsel på ujævne veje let.

  Bestil den bedste familiebil

  Vi tilbyder et stort udvalg af store køretøjer fra sedans og coupéer til varevogne og SUV'er.

  Audi A4 imponerer med sit lækre design og tilbyder samtidig op til 5 komfortable siddepladser til sine passagerer. Mercedes SLK gør ferien for to til en ekstra ordinær oplevelse. Den er samtidig yderst økonomisk i forhold til andre high-end modeller.

  Hvis du har brug for mere end fem pladser, vil den rummelige Renault Espace netop opfylde dine behov. Den franske van kan klare op til syv personer, som gør den perfekt til en tur med en større gruppe. Spænd sikkerhedsselen og begynd din road trip startende ved nogle af de bedste steder i hjertet af Europa.

  Din store bil

  Brug vores hjemmeside til at sammenligne tilbud fra internationale biludlejningsfirmaer verden over. Læs reelle kundeanmeldelser, som kan hjælpe dig med din beslutning, inden du bestiller en familieklasse biludlejning. Vores reservationsagenter vil være mere end glade for at hjælpe dig. Du kan træffe dem på +45 78 75 53 06 alle ugens dage.

  Populære bilmodeller i bilkategorien familieklasse

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien familieklasse i vores flåde.

  Alfa Romeo Giulia Biludlejning Audi A4 Estate Biludlejning BMW 2 Serie Biludlejning
  Alfa Romeo Giulia Audi A4 Estate BMW 2 Serie
  BMW 3 Serie Biludlejning Citroen C4 Space Tourer Biludlejning Mercedes C Klasse Biludlejning
  BMW 3 Serie Citroen C4 Space Tourer Mercedes C Klasse
  Mercedes C Klasse Estate Biludlejning Renault Espace Biludlejning Skoda SuperbBiludlejning
  Mercedes C Klasse Estate Renault Espace Skoda Superb
  Volvo S 60 Biludlejning Toyota Avensis Estate Biludlejning VW Passat Estate Biludlejning
  Volvo S60 Toyota Avensis Estate Volkswagen Passat Estate

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Mellemklasse SUV Van
  Luksus Cabriolet