Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MELLEMKLASSE KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Mellemklasse biludlejning verden over

  Mellemklasse biludlejningEt køretøj i mellemklasse kategorien er perfekt til en familieferie eller en mindre gruppe. Bilens klasse byder på masser af plads til passagererne og til bagagen, hvilket gør rejsen endnu mere komfortabel. Nogle af de mest populære modeller i denne kategori omfatter Ford Mondeo og VW Passat, der klarer op til fem passagerer og har 15-17 kubikmeter plads i bagagerummet. Dette betyder, at man kan have 3-5 mellemstore tasker/kufferter med på rejsen.

  Lej en mellemklasse bil

  Planlægger du en ferie og søger du efter en mellemklasse biludlejning? Så er du kommet til det rette sted. Auto Europe har indgået partnerskab med nogle af de største biludlejningsfirmaer, for at give dig den bedste værdi for pengene på din næste ferie eller på forretningsrejse i for eksempel London. Nedenfor finder du flere oplysninger om denne kategori, herunder hvorfor denne klasse er velegnet til din næste rejse.

  Vidste du at

  Den gennemsnitlige størrelse af familiebiler og mellemklasser voksede i 1960'erne. Faktisk havde mellemklassen i 60'erne lignende proportioner som familiebiler i 50'erne! I de følgende årtier steg benzinpriserne dog, hvilket gjorde, at man gik tilbage til et mindre design.

  Fordele og ulemper med en mellemklasse

  Denne bil kategori er ideel for familier og små grupper med behov for masser af bagagerum og benplads. Den robuste biltype sikrer, at du føler dig tryg ved kørsel i udlandet, selv i europæiske metropoler som København og Madrid.

  Hvis du ikke er vant til at køre en bil af denne størrelse, bør du være ekstra forsigtig, især når du kører gennem smalle gader og ved parkering. Heldigvis vænner man sig hurtigt til bilens størrelse, hvis man selv er vant til en mindre kategori. Du skal derfor ikke være spor bange for at leje en mellemklasse biludlejning.

  Mellemklasse kategorien: Meget plads til få penge

  Uanset om du er på udkig efter en mellemklasse sedan, SUV eller stationcar, så tilbyder Auto Europe et kæmpe udvalg af nogle af de bedste køretøjer. BMW for eksempel, har nogle stilfulde og rummelige biler i denne kategori, der er udstyret med automatgear og sæder til fem passagerer. Man kan også vælge noget lidt anderledes og prøve en Audi A3 cabriolet. Modellen er både til dem, som søger eventyr og komfort.

  VW Passat hører også til i denne kategori. Dette er en klassiker blandt familiebiler og den imponere samtidig med sin gode brændstoføkonomi. Ønsker du en større bil uden for mellemklassen, så tag et kig på vores store udvalg i SUV programmet, hvor der er mulighed for at leje VW Touareg og Audi Q7, som begge kombinerer anvendelighed og luksus.

  Udlej de bedste biler fra bilkategorien mellemklasse fra Auto Europe

  Foretag en søgning i vores booking system og se, hvilke biler der tilbydes på din rejsedestination. Ved at filtrere dine søgeresultater efter mellemstore biler, så får du en oversigt over alle mellemstore biler, der tilbydes på det afhetningssted, som du har søgt efter. Her kan du derefter kigge efter alle tilgængelige biler i mellemklasse bilkategorien. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at leje en bil, så er du velkommen til at kontakt vores reservationsafdeling på tlf. +45 78 75 53 06.

  Populære bilmodeller i bilkategorien mellemklasse

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien mellemklasse i vores flåde.

  Audi A3 Sportback Biludlejning Citroen C4 Picasso Biludlejning Ford Grand C Max Biludlejning
  Audi A3 Sportback Citroen C4 Picasso Ford Grand C Max
  Hyundai i40 Biludlejning Jeep Compass Biludlejning Mercedes B Klasse Biludlejning
  Hyundai i40 Jeep Compass Mercedes B Klasse
  Opel Insignia Biludlejning Opel Zafira Biludlejning Peugeot 3008 Biludlejning
  Opel Insignia Opel Zafira Peugeot 3008
  Renault Kadjar Biludlejning Renault Scenic Biludlejning Skoda Octavia Estate Biludlejning
  Renault Kadjar Renault Scenic Skoda Octavia Estate

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Familieklasse SUV Van
  Luksus Cabriolet