Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MINI KATEGORI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Mini kategori biludlejning verden over

  Mini biludlejningEn mini kategori biludlejning er perfekt til en kort ferie med din partner eller en weekendudflugt på egen hånd. En mini er både ideel for studerende, men også for forretningsrejsende. Desuden er kategorien den billigste at leje, samtidig med, at man får et økonomisk brændstofforbrug. Et andet vigtigt element er, at man har mulighed for nemt, at finde en parkeringsplads i forhold til en større bil. Med forbehold for leverandørens tilgængelighed kan denne kategori bestilles men enten to eller fire døre og kan rumme op til fire personer. Bestil en bil til din næste storbyferie eller en ferie på Mallorca.

  Alt omkring denne kategori

  Lej en minibil til en lille ferie, når man ikke har alverdens tasker og kufferter med. Auto Europe tilbyder et stort udvalg af nedsatte biler i mini kategorien.

  Hvad er en mini?

  En mini hører til en af de oftest bestilte bilkategorier hos Auto Europe. Samtidig er det også den mindste og mest overkommelige bilklasse, der kan bestilles. Man får både en dejlig kompakt bil og et meget økonomisk brændstofforbrug.

  Bestil en mini

  Mini kategorien har eksisteret siden 90'erne. Disse køretøjer er perfekte til kunder, der har brug for en billig bil til relativt korte afstande. Bemærk, at der er betydelige forskelle inden for denne kategori. For eksempel er en Smart eller en Fiat 500 sammenlignet med en Citroen DS3 ikke helt det samme. Bilerne er for det meste forsynet med en temmelig stærk motor og er på ingen måde ringere end deres større kolleger.

  Fordele og ulemper med denne kategori

  Som det allerede er nævnt, giver en mini kategori biludlejning stor værdi for pengene. Køretøjerne kommer ofte med stærke motorer og er ganske brugervenlige. Bilerne vil administrere selv de sværeste gader i Alicante og andre turistprægede byer. Man vil helt sikkert finde en parkeringsplads nemmere end en større bil. Dog er køretøjerne kun egnet til korte ture eller til max fire personer med lidt bagage. Planlægger man at køre langt på ferien, anbefaler vi at leje en større bil.

  En mini op til fire personer

  Har du pakket kufferten og fundet ud af, at du ikke har meget bagage, så er en Fiat 500 eller en Smart det oplagte valg. Med disse små og agile modeller vil du nemt finde vej overalt. Vælg en Hyundai i10 med fire døre, en Citroen DS3 eller den moderne Opel Adam, som vil være oplagt, hvis man rejser flere sammen. Søger du en speciel bil til en særlig lejlighed? Så drop ikke den romantiske tur til Rom. Vi har nemlig også egnede biler til sådanne lejligheder! Prøv eventuelt en Mini Cooper Roadster Cabriolet.

  Bestil din mini kategori med Auto Europe

  Auto Europe er stolt af sine partnerskaber med verdens førende biludlejningsfirmaer. Dette gode samarbejde gør det muligt for os, at tilbyde et stort udvalg af køretøjer i forskellige kategorier. Drag fordel af vores prisgaranti, gratis afbestilling i op til 48 timer inden afhentning og vores fantastiske opgraderinger. Du kan nemt træffe os på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 og få rådgivning fra vores reservations agenter. De kan hjælpe med din bestilling 7 dage om ugen. Alternativt, så tjek vores hjemmesides søgemaskine og gennemse vores sortiment af biler på tilbud og bestil direkte online.

  Populære bilmodeller i bilkategorien mini

  Nedenunder finder du nogle af de mest populære bilmodeller i bilkategorien mini i vores flåde.

  Chevrolet Spark Biludlejning Citroen C1 Biludlejning Citroen DS3 Biludlejning
  Chevrolet Spark Citroen C1 Citroen DS3
  Fiat 500 Biludlejning Fiat Panda Biludlejning Hyundai i10 Biludlejning
  Fiat 500 Fiat Panda Hyundai i10
  Lancia Ypsilon Biludlejning Opel Adam Biludlejning Peugeot 108 Biludlejning
  Lancia Ypsilon Opel Adam Peugeot 108
  Smart For Four Biludlejning Toyota Aygo Biludlejning VW Up Biludlejning
  Smart For Four Toyota Aygo Volkswagen Up

  Mere information om vores andre bilkategorier

  Økonomi Kompakt Mellemklasse
  Familieklasse SUV Van
  Luksus Cabriolet