Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FARO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Faro med Auto Europe

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 150 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at finde din billige billeje i Faro, eller bare danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed.

  Læs om andres oplevelser med billeje i denne magiske by i de seneste biludlejningsanmeldelser fra Faro.

  Geografisk information

  Faro ligge i Sydportugal, i Algarve regionen. Regionen har et behageligt middelhavs klima, med varme solrige dage om sommeren og et mildt klima om vinteren. Strandene i området er kendt for deres varme vand, både pga. middelhavet, men også pga den korte afstand til Afrika. Havet er for det meste roligt, og bliver i nærheden af byer ofte overvåget af livreddere om sommeren. Det er dog meget vigtigt at holde øje med advarselsflagene. Et grønt flag betyder at havet er roligt nok til badning; gult betyder at man skal være forsigtig; rødt mener at havet er for voldsomt til badning og at det frarådes at bade. Hvis man ser et ternet flag ved en strand, betyder det, at der for øjeblikket ikke er nogen livredder der holder opsigt over stranden, og at man skal være forsigtet ved badning.

  Faro lufthavn

  Faro Lufthavn er landets anden travelste efter Lissabon. Manger turister anveder destinationen, for at nyde sol og varme. Faro bliver mere og mere populær og turisterne, som besøger området, finder hurtigt ud af hvorfor.

  Officielt navn: Aeroporto de Faro (FAO). Også kendt som Algarve lufthavn.
  Addresse: Aeroporto de Faro 8006-901 Faro
  Officiel hjemmeside: aeroportofaro.pt
  Telefonnummer: +351 289 800 800 (Gratis nummer fra Portugal: 800 201 201)
  Informations center: +351 28 9818582
  E-mail: Info_Faro@ana.pt

  Banegårde -Estação Ferroviária de Faro
  Faro's banegård ligger tæt på havnen og tæt på centrum af byen, i området Largo da Estação dos Caminhos de Ferro. Banegården er i gåafstand fra den gamle by. Fra Faro er der forbindelse til andre større byer i Algarve regionen, så som Lagos og Portimão. Fra Faro er der også direkte forbindelser til Lissabon samt Porto.

  Her er nogle af de regionale linier i Algarve:
  Lagos - Portimão - Albufeira - Loulé - Faro
  Faro - Olhão - Tavira - Vila Real de Santo António

  I samme område som hovedbanegården er der også en busstation, beliggende i Avenida da República, med busser der dagligt kører til Porto og Lisbon. Klik her for mere information og afgangstider.

  Offentlig transport

  Byens offentligt transport er bestyret af Eva Transportes. Der er fire buslinjer i byen med numrene 14, 15, 16 og 18. Nummer 14 og 16 kører både til lufthavnen og stranden. Der kan købes biletter direkte fra chaufføren. Klik her for bustider.

  Trafik og parkering

  De fleste parkingsmuligheder i Faro er betalingspligtige. Du kan genkende en betalt parkingsplads med et blå skildt med et hvidt P på. Der er altid en betalingsautomat i nærheden af en parkingsplads hvis den er betalingspligtig. Kvitteringen fra automaten skal derefter ligges frem i bilens forvindue. Hvis der også står "Residentes", på et parkingsskilt, betyder det at pladsen kun er til beboere.

  Der er en parkingskælder i Avenida 5 de Outubro. Parkeringen i denne kælder skal betales, ligesom de fleste andre steder, men det er en god mulighed hvis du oplever problemer med en finde en plads i byen. Parkingskælderen her ligger meget centralt i byen.

  Der er et gratis parkingsområde nær Largo de São Francisco. Dette parkingsområde er i udkanten af byen, dog i gå afstand til byens centrum. Mens dette er et gratis parkingsområde, er der ofte "prefessionelle parkere" i området, der "hjælper" en med at finde en plads til sin bil. Selvom det ikke er et krav, anbefaler vi dog at betale vedkommende med et par mønter, hvis man har fået hjælp til at finde en parkingsplads.

  Hvis du planlægger at køre rundt i Algarve er det vigtigt at vide at motorvej A22, som tidligere var gratis, nu er blevet indrettet med et elektronisk betalingssystem. Mange biludlejere i Portugal har allerede indrettet deres biler med en automatisk computer, der gør betalingen på betalingsvejen nemmere. For at aktivere denne computer skal man ofte betale et gebyr til udlejeren. Alternativt kan man også betale for vejafgiften på et portugisisk posthus eller en pay shop. Dette skal gøres mellem 48 timer og 5 dage efter du har kørt på en betalingsvej. Hvis man foretrækker det, kan man også købe et betalt kort så man allerede har betalt for at køre på vejen inden man starter. Disse kort købes også på posthuse i Portugal.

  Autocamper leje i Faro

  Auto Europe har udvidet sine tilbud og vi er stolte over, at vi nu kan tilbyde dig et helt nyt eventyrniveau iFaro. Book en autocamper og begynd at udforske Algarve i dit eget tempo!

  Nyttige links

  Turistinformation Faro