Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FARO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Faro Lufthavn med Auto Europe

  At anvende en biludlejning fra Portugal Lufthavn, giver den optimale og idelle måde at starte sin ferie på. Man finder hurtigt ud af, at man befinder sig på den smukke kystlinje i det sydlige Portugal. Auto Europe sørger for, at du får ønskebilen. Samtidig tilbyder vi også de bedste priser på markedet. Læs om andres oplevelser med billeje i denne magiske by i de seneste biludlejningsanmeldelser fra Faro.

  Lufthavns information

  Faro Airport (FAO)
  Officielt navn: Faro Lufthavn, på portugisisk: Aeroporto Internacional de Faro. Lufthavnen går også under navnet Algarve Airport.
  Adresse: 8001-701 Faro, Portugal
  Lokation: Placeringen af lufthavnen er kun 4 kilometer vest for Faro.
  Flyselskaber: Talrige lavprisflyselskaber flyver til denne fra mange selskaber verden over. Københavns Lufthavn er den eneste i Danmark, der tilbyder direkte afgange til Faro af selskaberne SAS, TAP Portugal, Primera Air samt Norwegian.

  Terminaler

  Faro Lufthavn har oplevet en konstant stigning i antallet af passagerer i årenes løb og den har som konsekvens af dette gået i gang med renovering og udvidelse af lufthavnen. Det er nemt at navigere rundt i lufthavnen, da den kun består af én terminalbygning, hvor dens gates er opdelt i moduler fra A til D.

  I stueetagen af terminalbygningen, finder man check-in skranke til højre for indgangen og sikkerhedskontrollen er ligeud med adgang til C og D gates. Adgang til A og B gates er på første sal. Der er en informationsskranke placeret både før sikkerhedskontrollen og i venteområdet.

  Billeje afhentning og aflevering

  De fleste biludlejningsselskaber findes inde i terminalbygningen til højre for bagageudleveringen. Husk at læse din voucher grundigt igennem og glem endelig ikke kørekort og kreditkort.

  Leverandører Åbningstider
  Alamo 06:00 til 23:59
  Avis 06:00 til 23:59
  Budget 07:00 til 23:59
  Drive On 08:00 til 20:00
  Drive4Less 06:00 til 23:59
  Europcar og Keddy 06:00 til 23:59
  Firefly 06:00 til 23:59
  Guerin 06:00 til 23:59
  Interrent 07:30 til 23:59
  Rhodium 07:00 til 23:00
  Hertz og Thrifty 07:00 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  De fleste spisesteder i Faro Lufthavn er placeret i midten af terminalbygningen. Lufthavnen tilbyder til de fleste både cafeer, fastfood muligheder samt en enkelt bar. Der er også nogle cafeer placeret i afgangshallen. De fleste butikker er placeret efter sikkerhedskontrollen og omfatter kiosker, rejsetilbehør og butikker, som sælger luksusvarer. I lufthavnen vil man i øvrigt også finde ubegrænset WiFi.

  Transport

  Ved brug af sin billeje fra Faro Lufthavn og ind til centrum vil man hurtigt opleve, at køreturen er meget kort. Det tager kun 10 minutter via N125-10. Andre destinationer på Algarve-kysten er også nemme at nå. Albufeira ligger længere mod vest og kan nås på ca. 40 minutter via motorvejen A22. Længere mod øst på A22 vil man nå byen Lagos på omkring en time. Vi anbefaler, at man forhører sig ved den lokale biludlejer, for at finde ud af, hvordan man bedst kan betale vejafgifter. Mere information og tips til kørsel i Portugal kan findes på vores side omkring kørselsinformation.

  Der er mange busser, som kan tage dig fra lufthavnen til centrum, såsom linjerne 14 og 16. De fleste kører fra 05:00 til 23:00 og drives af Proximo. Taxaerne kører også i døgndrift mellem lufthavnen og Faro. Busserne samt taxaholdepladsen er placeret overfor hinanden uden for terminalbygningen.

  Parkering tips

  Hvis man vil parkere på gaden, skal man være opmærksom på, at man i næsten alle tilfælde er forpligtet til at betale via et parkometer. Læs derfor også alle parkeringskilte omhyggeligt, hvilket sikre, at man ikke får en bøde fra det lokale politi. Siger skiltet for eksempelt "Residents", betyder det, at disse pladser er forbeholdt beboerne. Det bedste alternativ er, at anvende en offentlig parkeringsplads eller et parkeringshus. Der er både betalte og gratis parkeringspladser til rådighed i Faro. En underjordisk parkeringsplads er placeret på Avenida 5 de Outubro, nær centrum. En gratis parkeringsplads kan findes tæt på Largo de São Francisco. Der er derfor ingen undskyldning, for ikke at anvende en biludlejning fra Faro Lufthavn!

  Nyttige links

  Lufthavnens hjemmeside