Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I PORTUGAL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Portugal

  Generel information
  I Portugal har man mulighed for at køre på 4-sporet motorvej, eller "Auto Estrada" fra Lissabon til Porto, hvilket er en enorm flot tur. Generelt har Portugal mange gode motorvej, der forbinder landet på kryds og tværs. Motorven E1 fører desuden sydpå mod Algarvekysten, som er et sandt ferieparadis.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og ligeså er barnesæder for børn op til 4 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med billeje i Portugal er som følger:

  • By: 56 km/t
  • Hovedvej: 88 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Trafikregler
  I Portugal kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil. Derudover har de høje bøder for at køre for stærkt, samt kørsel under alkoholpåvirkning.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07-22. Langs motorvejen har de fleste tankstationer døgnåbent.

  Afgifter
  Nogle veje i det sydlige Portugal er betalingsveje. Der skulle være flere på vej, så det er en god idé at finde information herom inden afrejse.

  Parkering
  I mange byer i Portugal er der mulighed for at parkere i såkaldte blå zoner. Det er gratis, men forudsætter dog at man henter en parkeringstilladelse på den lokale politistation eller motorklub. Det kan være svært at finde parkering i centrum af Lissabon.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier ved billejel i Portugal må køre i det meste af Vesteuropa. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.