Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PORTO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Porto med Auto Europe

  Porto er også kendt som juvelen i det nordlige Portugal. Byen er en kombination af verdens arkitektur fra fortid til nutid. Porto er særdeles præget af sin kultur, historie, gastronomi og portvin. Byen ligger ved Douro-floden, hvor man kan gå langs floden, der kaldes 'floden af guld', mens man opdager alle de skjulte skatte i Porto. Man kan også tage på de mange vinture rundt i Porto. Dette kan klart anbefales, så man har muligheden for at smage den lokale specialitet og opleve kulturen.

  Book din biludlejning i Porto med Auto Europe og afhent bilen i lufthavnen eller de mange bykontorer rundt omkring. Du vil nyde at køre rundt i denne karismatiske by! Hvis du er interesseret kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Porto, skrevet af vores kunder. Du er velkommen til at læse dem, inden du begynder at sammenligne tilbud i Porto Lufthavn, på togstationerne eller i centrum af byen.

  Trafik og parkering

  A20 motorvejen omkranser Porto, hvor man kan køre mod nord, syd, øst eller vest. Man skal dog være opmærksom på de mange smalle ensrettede gader, byggepladser og den lokale trafik.

  Parkering

  Har man en biludlejning i Porto, kan det være udfordrende at finde en parkeringsplads. Byen blev bygget før biler kom til og derfor er den fyldt med smalle og ensrettede gader samt tilbyder få parkeringsmuligheder i centrum. Der er masser af parkeringspladser nær metrostationen Carolina Michaelis eller Casa Da Musica. Faktisk er det endda også muligt at holde ved Estadio de Dragao (FC Portos fodboldstadium). Parker din lejebil på disse steder, da det både er billigt og praktisk. Derefter kan man hoppe på metroen og tage til Porto, helt uden at være stresset. Besøg vores informationsside om kørsel i Porto, for mere information om færdselsregler i Portugal.

  Geografisk information

  Byens centrum er beskyttet af UNESCO og når du ankommer, vil du forstå hvorfor. Porto katedralen er den ældste overlevende struktur sammen med et par bymurer og et par huse, der stammer tilbage fra det 15. århundrede. Portos gamle bydel blev bygget på bakkerne med udsigt over Douro-floden. Historien om Porto går tilbage til det 4. århundrede, hvor romerne besatte byen. Vandrer man igennem byen vil man også opleve den historiske stil og den neoklassiske og romantiske stil fra det 19. og 20. århundrede. Porto benævnes også som 'Cidade de Pontres' (byen af broerne), da der er mange broer mellem nord og sydsiden.

  Porto kan som destination opleves hele året rundt, da der sjældent er kolde temperature. Somrene er varme og luftige med en gennemsnitstemperatur på omkring 25 ° C. Vinterne er milde med lidt regn og byder på en gennemsnitstemperatur omkring 13 ° C. Mange besøger byen forår og efterår, da vejret er indbydende i denne periode, uden at være for varm.

  Hvis man mangler inspiration til en køretur i Portugal, så har vi lavet en road trip guide. Læs blandt andet vores anbefaling om vinruten i Portugal eller vores Dâo tur fra Porto til Coimbra.

  Porto lufthavn

  Porto lufthavn ligger omtrent 11 km fra centrum. Lufthavnen har 15 flyselskaber, der har over 65 flyvninger om dagen, til mange forskellige destinationer verden over. Lufthavnen håndterer årligt omkring 6 millioner passagere. Det er muligt at flyve til Porto fra Danmark via København lufthavn.

  Porto Airport (OPO)
  Adresse: 4470-558 Maia, Portugal
  Hjemmeside: www.porto-airport.com/
  Telefon: +351 22 943 2400

  Offentlig transport

  Offentlig transport er særdeles praktisk og billigt. Byen tilbyder en kombination af metro, busser, sporvogne og tog. Alt sammen for at gøre det nemt for rejsende at komme rundt i byen.

  Metro

  Metroen tilbyder seks forskellige linjer, som er opkaldt fra A-F samt er forskellige farvet. Rejsende kan bruge metroen til at komme rundt i byen samt de omkringliggende byer. Metroen kører under jorden i byen og over jorden udenfor bygrænsen. Dette er den nemmeste måde at komme fra A-B på.

  Tog

  I Porto er der også en jernbanestation, der primært anvendes til forstæderne omkring. Stationen har op til fire linjer.

  Bus og sporvogn

  Bus og sporvogne systemet er varetaget af STCP. Billeter kan købes på ét sted, til både bus og sporvogne. Ved hvert stop er der et kort og tidsplaner. Billetten skal købes før, at man går ombord. Disse billetter kan købes næsten hvert sted, hvor man ser STCP tegnet.

  Autocamper leje i Porto

  Hvis du gerne vil udforske det smukke Portugal i dit eget tempo, så hvorfor ikke overveje en autocamper fra Porto? Auto Europe har et stort udvalg af autocampere at vælge imellem og alle til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for at finde ud af mere, eller anmod om et tilbud direkte online.

  Nyttige links

  Turistinformation Porto

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Porto