Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ MADEIRA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Madeira med Auto Europe

  Madeiras vin er langt fra den eneste grund til at besøge denne smukke ø, som også kan prale af en yderst enestående kultur, gastronomi og geografi - herunder UNESCO verdensarvelistes Laurel Forests. Oplev øens mangfoldighed, uimodståelige charme og harmoni med en biludlejning på Madeira fra Auto Europe! På vores dedikerede side har du mulighed for at læse biludlejningsanmeldelser fra Madeira, som kan hjælpe dig med at beslutte hvilken leverandør du vil leje hos.

  Trafik

  At færdes i trafikken på Madeira er blevet en langt mere afslappende oplevelse end tidligere. Nybyggede tunneler i bjergområderne gør det nu muligt for billister at undgå snoede veje samt reducere rejstiden. Øens hovedveje er også i god stand. Madeiras beboere er gode til at være hensynsfulde overfor hinanden og overfor de mange turister, som besøger øen.

  En tur med din biludlejning på Madeira er den ideelle måde at udforske øen på. Hvis du har tid nok til en eventyrlig rundtur, er kystvejen ER101 -på trods af Madeiras utallige ruter - enhver turists favorit. Dette var den første rigtige vej på øen, som tager dig hele øen rundt således du kan beundre den betagende kyst. Hvis du ønsker en hurtigere rute, er det muligt at benytte sig af motorvejen som strækker sig fra Santana til Madeira Lufthavn, Funchal og Ribeira Brava. For information om de portugisiske færdselsregler, tryk her.

  Parkering

  Det er ofte lettest at finde parkeringspladser uden for hovedstaden Funchal, hvor ledige parkeringspladser er et sjældent fund og kræver betaling. Almirante Reis er f.eks. tæt på kabelbanen og bekvemt for turister.

  Geografisk information

  Madeira-øgruppen er af vulkansk oprindelse, og består af flere øer. Hovedøen, også kaldet Madeira, er den største, og dækker 93% af øgruppen. Madeira er dog ikke en særlig stor ø, da den kun er 56 km lang og 23 km bred. En bjergryg ligger centralt på øen, hvor det højeste punkt er over 1800 m.

  Madeira ligger ca. 1000 km fra det europæiske kontinent i Atlanterhavet. Klimaet på Madeira er klassificeret som middelhavsklima, med mildt vejr året rundt. Takket være effekten fra Golfstrømmen og Den Kanariske Strøm holder de lokale temperaturer på omkring 20°C.

  Madeira Lufthavn

  Madeira Lufthavn har vundet mange ingeniørpriser for sit unikke design af landingsbanen, som er blevet udvidet pga. banens tidligere farlige længde. En enkelt terminalbygning tjener både internationale og indenlandske portugisiske flyvninger.

  Madeira Lufthavn (FNC)
  Adresse: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal.
  Telefon: +351 291 520 700

  Offentlig transport

  Offentlige transportmuligheder på Madeira er ret begrænsede. Busser opererer mellem nogle af byerne såvel som i Funchal, men tidsplanerne kan være forvirrende og uregelmæssige. Taxier er også tilgængelige, men ved at bruge en billeje på Madeira vil du spare en betydelig sum penge og få ekstra komfort!

  Nyttige links

  Turistinformation

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Madeira