Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PONTA DELGADA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Ponta Delgada - Super gode priser!

  Ponta Delgada er hovedstad på hovedøen Saõ Miguel, som hører til øgruppen Azorerne i Portugal. Denne øgruppe består af 9 øer, som er beliggende ca. 1500 km vest for den portugisiske kyst. Ponta Delgada er et naturrigt paradis som er omringet af alt fra vandfald og bjerge til vinmarker og kratersøer. Det omkringliggende hav er rigt på både delfiner og hvaler, som for turister er addeles attraktivt at opleve. Hvis man vil have mest muligt ud af at besøge byen, vil et køretøj være særdeles fordelagtig, da man har muligheden for at komme vidt omkring i eget tempo. Und dig selv en billeje, og oplev Azorerne på egen hånd. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Ponta Delgada du kan læse på anmeldingssiden.

  Book din biludlejning i Ponta Delgada med Auto Europe og afhent bilen i lufthavnen - super praktisk. Du vil nyde at køre rundt i denne attraktive by!

  Trafik

  Lejer man en biludlejning i Ponta Delgada, kan det være udfordrende at finde en parkeringsplads. Ponta Delgadas centrum består af smalle, ofte envejs gader. Det kan derfor være vanskeligt at finde rundt. Du bør naturligvis prøve at undgå myldretiden, da byen på dette tidspunkt består at tæt trafik.

  Parkering

  Det anbefales at parkere sin udlejningsbil på en af parkeringspladserne eller på parkeringshuset i nærheden af havnen, hvilket giver anledning til at udforske byen til fods. For at besøge resten af øen, er en udlejningsbil ideel, dog er det vigtigt at huske på, at øens bjergveje er snoede og meget smalle. Tåge kan også opstå pludselig på São Miguel, og det er derfor vigtigt at være særligt opmærksom, hvis dette opstår.

  Ponto Delgada lufthavn

  Lufthavnen i Ponta Delgado hedder João Paul II internationale lufthavn og ligger vest for byen, lige ved kysten. En billeje i Ponta Delgada er tilgængelig at leje direkte fra lufthavnen. Motorvejen nord for byen fører til lufthavnen, og ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. Der går jævnligt fly mellem de forskellige øer, samt portugals fastland i form af Porto.

  Ponto Delgada lufthavn (PDL)
  Adresse: Aeroporto de Ponta Delgada, 9500-749 São Miguel, Açores, Portugal
  Hjemmeside: www.aeroportopontadelgada.pt/en/pdl/home
  Telefon: +351 296 205 400

  Geografisk information

  Ponta Delgada er beliggende på Saõ Miguels sydlige side, og er øens største by. Saõ Miguel er den største ø i den portugisiske øgruppe Azorerne, og har ca. 140.000 indbyggere fordelt ud på den forholdsvis lille ø.

  Azorerne kan opleves alle årets måneder, da temperaturen er forholdsvis mild hele året rundt. Somrene er lune og luftige Somrene er varme og luftige med en gennemsnitstemperatur på omkring 25 ° C. Vintrene er milde med en gennemsnitstemperatur på omkring 13°C.

  Offentlig transport

  Offentlig transport i Ponta Delgada er arrangeret af minibusser. Der er tre linjer, hvormed du nemt kan nå alle attraktioner i byen. Fra den store busstation på Avenida Infante D. Henrique (promenaden langs havnen) store busser afgår til andre steder på São Miguel.

  Nyttige links

  Turistinformation Ponta Delgada