Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  PORTO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Porto

  Beliggende omkring 3 timer fra Lissabon er byen Porto en af de mest besøgte byer i Portugal. En autocamper leje fra Porto giver dig den type frihed og fleksibilitet, som kun denne type køretøj kan tilbyde. Opdag landet fra nord til syd. Stop ved Lissabon eller Faro og opdag alt, hvad Portugal har at tilbyde, uden at skulle forlade dit "hjem". Med Auto Europe finder du den perfekte autocamper, der kræves til den type af ferie du søger. Du kan finde det fulde udvalg af campere på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte en af vores specialister, enten via telefon eller via email. Start med at planlægge din drømmeferie til Portugal i dag!

  Campingpladser i og omkring Porto

  Talrige campingpladser findes i Porto og de omkringliggende områder. Mange af disse campingpladser er dog ikke centralt beliggende, men er placeret langs den betagende kyst. Dette giver ikke kun en vidunderlig udsigt, men giver også en række muligheder, der gør dit ophold meget behageligt. Følgende campingpladser kan være den ideelle ramme. Lej en autocamper i Porto og start dit spændende eventyr.

  Canidelo Camping Denne campingplads er beliggende på Costa Verde kystlinje, kun 9 km fra det historiske centrum af Porto. Dette område er det perfekte udgangspunkt for en dagstur til Porto. På sandstranden kan du slappe af i solen eller have det sjovt med en af de mange vandsportsaktiviteter. Strømforsyningen er tilgængelig på tværs af installationerne og WLAN er gratis.
  Parque Orbitur Angeiras / Matosinhos Denne campingplads ligger omkring 17 km nordvest for Porto og har en smuk strand ikke langt væk. Sammen med at have el inden for pladserne, tilbyder stedet også mange aktiviteter inden for sine grunde, for eksempel; tennis, minigolf, bordtennis og en stor swimmingpool. Tæt på vil man også være i stand til at prøve surfing eller sejle.
  Parque de Campismo Sol de Vila Cha Ved at tage A28-vejen er du i stand til at nå denne campingplads indenfor ca. 23 minutter. Denne plads, der også ligger tæt på en strand, omfatter store træer, der giver masser af skygge over sine pladser. El er tilgængelig sammen med vaskemaskiner, tørretumbler, gratis Wi-Fi, en legeplads og meget mere. Ikke langt fra denne campingplads er du også i stand til at fiske, sejle og surfe.
  Coimbra Camping & Bungalows Hvis du vælger at køre sydpå, kan det være den ideelle campingplads at stoppe på. 1,5 time fra Porto og 2 timer fra Lissabon tilbyder denne campingplads store pladser til din autocamper sammen med el- og vandforbindelse. Pladsen byder også på flere aktiviteter såsom minigolf, volleyball og tennis.
  Casa Azzurra Længere mod syd møder du Casa Azzura campingpladsen. Dette sted ligger kun 88 km fra hovedstaden Lissabon og tilbyder rummelige pladser, el- og vandforbindelser samt adgang til WLAN. Desuden er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for alle betalende gæster. Herfra bør du også benytte lejligheden til at besøge den smukke by Bidos, som kun ligger 5 km væk og blev valgt som en UNESCO-litteraturby.

  Autocampere tilgængelige i Porto

  Med Auto Europe finder du straks den perfekte model til din ferie. De følgende fire modeller er blot et eksempel på de typer af campere, der kan lejes fra Porto. Compact Plus-modellen gør det muligt for to personer at rejse i total komfort. Med denne model har du en dobbeltseng, badeværelse, bruser, køkken, vand og affaldstank. Med en længde på 6 meter vil passagererne have mere end nok plads under deres rejse. Sproty modellen har plads op til fire passagerer. Med to dobbeltsenge, et køkken og en vandtank er denne model stadig under 13 fod (5 meter) i længden. Adria-autocamperen er en anden model, der kan rumme op til 4 passagerer. Den giver dog mulighed for meget mere plads i forhold til den førnævnte Sporty model. Med en længde på 24 fod (7.38 meter), kommer den med et køkken, badeværelse, bruser, samt vand og spildevand. Vores Family Plus-model tilbyder endnu mere plads. Denne 21 fods (6,51 meter) camper kan nemt rumme op til 6 passagerer med to dobbeltsenge og to enkeltsenge. Passagererne kan ikke lade være med at føle sig hjemme med indbygget brusebad, badeværelse og køkkenfaciliteter.

  Compact Plus Sporty

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Sporty Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Family Plus

  B-Klasse Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Porto

  Med over 237.000 indbyggere er Porto den næststørste by i Portugal og en af de ældste i Europa. Siden 1996 er det historiske centrum betragtet som et UNESCO World Heritage Site. Bortset fra dette var Porto, sammen med Rotterdam også Europas hovedstad for sport i 2001. Porto er globalt kendt for sin portvin. Den bedste måde at starte dit besøg på er i Porto's historiske centrum - byens gamle bydel. De der sætter pris på den barokke arkitektur vil uden tvivl nyde de mange kirker, der blev bygget i denne stil. En ting man ikke må gå glip af i Porto er Grande Hotel, som blev indviet i 1880. Dette fantastiske hotel er det ældste i byen. En af de mest emblematiske monumenter i Porto er Torre dos Clérigos. Med en højde på 76 meter er det det højeste kirketårn i landet. Fra toppen af tårnet vil du opdage en fantastisk udsigt, der strækker sig fra Ribeira do Porto til Foz. Du skal dog gøre en indsats for at klatre over 200 trin til toppen af tårnet for at nyde naturen.

  São Francisco kirke er særlig interessant på grund af sine store mængder af forgyldt guld. Dele af kirken er indledningsvis bygget i gotisk stil, men er også med tiden blevet rekonstrueret i den barokke stil. De store mængde museer, kunstgallerier, teatre og koncertsale i byen demonstrerer den store rigdom af kultur byen har at tilbyde. Et besøg på Museu Nacional Soares dos Reis, der er placeret i Palácio dos Carrancas, eller til Museu de Arte Contemporânea da Fundação Serralves, er et must især for dem, der er interesseret i portugisisk eller moderne kunst. Når du besøger Museu de Arte Contemporânea og Casa de Serralves, bør du også opleve Parque de Serralves. Efter at have værdsat al den kunst, der tilbydes på museet, kan du så fortsætte din rejse gennem haven og opleve kunsten, der er indenfor dens grunde. Du vil ikke fortryde det! Du kan også få tiden til at gå og skabe varige minder på en af de mange strande i Porto. For eksempel kan du få mest muligt ud af en solskinsdag på stranden Praia da Luz, Praia dos Ingleses eller på stranden Praia do Carneiro.

  Efter at have kendskab til den vidunderlige by Porto, så tag mod syd langs kysten, med din autocamper leje i Porto. Du kan besøge byerne Coimbra, Lissabon, Estoril, Cascais eller Sintra. Før du når Algarve kan man opdage smukke Serra da Arrábida eller Costa Vicentina - du bliver ikke skuffet. Mens du rejser mellem byerne, hvorfor ikke stoppe op og besøge en af de mange campingpladser undervejs. Før du rejser afsted på dine nye eventyr, anbefaler vi at du handler ind på et supermarked og forbereder dine måltider i din lejede campervans køkken. Størstedelen af vores autocamper leveres med et køkken som standard, hvilket alene minimerer dine udgifter, men øger også komforten.