Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  LISSABON

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Lissabon

  Med en autocamper leje i Lissabon, er det nemt at nyde en vidunderlig ferie i Portugal. Besøg Lissabon i dit eget tempo og efter at have set alt, hvad du ønskede, anbefaler vi en tur til andre byer, så du kan opleve landet fra nord til syd. Med så mange forskellige landskaber mellem kysten og det indre, nord og syd, tilbyder Portugal alt for at gøre din ferie uforglemmelig. Vi anbefaler dig at besøge byen Porto mod nord og Faro mod syd. Men begræns ikke dig selv til bare disse byer. En autocamper gier friheden til at køre videre for at opdage de portugisiske landsbyer og opleve de lokale traditioner. Vælg den rigtige model af autocampere til dig. Vi er her hos Auto Europe mere end klar til at hjælpe!

  Campingpladser i og omkring Lissabon

  Lej autocamper i Lissabon og få nyttig viden på nedenstående liste over 5 fremragende campingpladser, hvor man kan overnatte med camperen. Disse er blot nogle få eksempler og du kan også undersøge andre steder i Lissabon og byens omgivelser. Vi håber, at du finder den ideele plads for dig og din familie!

  Lisboa Camping & Bungalows Denne campingplads har den perfekte beliggenhed. Mindre end 10 km fra byens centrum tilbyder denne park alt, hvad en rejsende har brug for. Pladserne er rummelige og udstyret med el, vand og fjernsyn. Du kan spille tennis, minigolf og bordtennis. Børnene kan nyde swimmingpoolen og legepladsen.
  Parque Orbitur Costa da Caparica Denne park ligger 17 kilometer fra byens centrum. Pladserne for autocampere er ret rummelige og udstyret med el og vand. Stranden ligger i nærheden af denne park. Så hvis du vil have en hurtig dukkert, kan dette sted være det rigtige valg.
  Parque Orbitur Guincho / Cascais Her kan man også regne med rummelige parkeringspladser udstyret med el og vandforsyning. Denne park er en god mulighed for dem, der ønsker at besøge Cascais og Sintra. Det ligger omkring 35 kilometer fra centrum af Lissabon.
  Casa Azzurra Denne campingplads ligger tæt på byen Bidos og er mere end en time væk fra Lissabon. Det kan være det ideelle sted for dem, der ønsker at besøge byer som Coimbra eller Porto. Stedet tilbyder el, vand og Wi-Fi. her kommer er lille ekspert tip: byen Bidos blev valgt som litteraturby af UNESCO og er virkelig et besøg værd.
  Ar Puro Camping Coimbra Denne campingplads ligger cirka to timer væk fra Lissabon og tæt på Coimbra. Stedet kan også være det perfekte valg at besøge byen Porto fra. Parkeringspladserne er rummelige med el og tilgængelig vandforsyning. Her kan du svømme, spille minigolf eller endda spille volleyball, hvilket garanterer et sjovt ophold. Fiskeri eller golfelskere kan øve deres færdigheder i nærheden af denne park.

  Tilgængelige autocampere fra Lissabon

  Auto Europe tilbyder et stort udvalg af autocampere og ikke kun i Lissabon, men også i andre byer. De fire eksempler, der er anført her, er kun et lille eksempel af, hvad vi har at tilbyde. Standard Comfort-modellen er et godt valg, hvis du rejser med en anden person. Dette køretøj med mindre end 20 fods længde tilbyder en dobbeltseng, et køkken, badeværelse og bruser. Ideel til en familieferie eller til et eventyr i en gruppe på 4 venner, kan Family Standard-autocamperen være det rigtige valg i dette tilfælde. To senge plus en dobbeltseng, badeværelse, bruser og køkken giver den nødvendige komfort til en lang rejse. Dette køretøj er 24,2 fod langt. Compact Luxury-modellen er også et godt alternativ til fire passagerer. Denne model ligner den forrige, men tilbyder to dobbeltsenge i stedet for en dobbelt og to singler. På næsten 20 fod i længden er denne model mindre end Family Standard-modellen. For en gruppe på op til 6 personer er der Family Luxury-modellen. Med 23,9 fod i længden kan du finde 3 dobbeltsenge, et køkken, brusebad og et badeværelse. I alle modeller, der præsenteres her, er også vand- og spildevandsforsyning inkluderet.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Compact Luxury Family Luxury

  Compact Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 6,95 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information omkring Lissabon

  Mere end 545.000 mennesker bor i hovedstaden i Portugal. Det fremragende klima og de idylliske strande ligger i byens viciniteter og de vidunderlige kulinariske specialiteter, hvor vi kan fremhæve den berømte Pastel de Belém, er hovedårsagerne til, at turister elsker Lissabon. Desuden er den internationale lufthavns beliggenhed også meget fordelagtig. Beliggende ca. 3,7 km fra centrum og med en metrostation, der ligger ved lufthavnens, vil turister ikke have problemer med at komme til byens centrum med offentlig transport. Hvis du er i Lissabon for første gang, anbefaler vi dig at starte din tur i Baixa de Lisboa, hjertet af byen. Gå rundt om Rua Augusta og når du kommer til Augusta Street Arch bør du opleve den slående scene ved Praça do Comércio på Terreiro do Paço.

  Desuden er Rossio og Figueira-pladsen også et besøg værd. Her kan du ikke kun værdsætte de portugisiske fortoves ekstraordinære skønhed, men også se statuer, der pryder disse steder. Vi foreslår også et besøg på Mosteiro de Jere nimos i Belem. Den unikke arkitektur ved dette kloster, en særlig blanding af gotisk stil med renæssancepåvirkninger, undlader aldrig at imponere. Du kan også sætte pris på udsigten fra Tower of Belem og Discoveries Monumentet. Tag en snack på det mest berømte konditori i byen og køb nogle pastéis de Belém og sæt dig godt til rette i nærmeste park. Et meget vigtigt tip: En enkelt pastel de Belém er ikke nok. Du bør virkelig købe mindst to! Når du er klar til at fortsætte sightseeingen, så besøg kirken Santa Engrácia, hvor byggeriet begyndte i det syttende århundrede, men først blev afsluttet i det tyvende århundrede. Havelskere vil have det sjovt med besøge Lissabon Oceanarium. Det er Europas største indendørs akvarium, hvor du kan se hajer, djævlerokker og mange andre marine dyr fra hele verden. Du kan også besøge Lissabons zoologiske have, hvor du kan se mere end 2000 dyrearter. Turister, der ønsker at tilbringe en dag på stranden, kan f.eks. køre til Carcavelos, Guincho eller Costa de Caparica.

  Så snart rejsen omkring Lissabon slutter, fortsæt da din rejse mod andre destinationer. Hvis du har en road trip fra nord til syd i tankerne, skal du ikke bekymre dig, fordi der er mange forskellige steder at parkere din autocamper leje fra Lissabon og overnatte. Derudover har de fleste af de tilgængelige modeller indbyggede køkkener, der giver dig mulighed for at forberede måltider i komforten af din autocamper med ingredienser købt på de lokale markeder. Derfor kan du spare på hotel- og restaurantregninger!


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeKenneth med McRent
  22 Maj 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Meget fin service. Lige fra pickup i lufthavnen til kvalitet af autocamper. Camperen vi fik var næsten ny og havde kun kørt 4000 km. Absolut anbefalelsesværdigt."
  Anmeldelser af autocamper lejePer med McRent
  24 Okt 2018
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Vi havde en helt fantastisk tur til Portugal i en uge , hvor vi lejede autocamper hos Autoeuropa i Portugal , en rigtig dejlig camber , den var som ny både udvendig og indvendig , alt virkede som det skulle , vi var i det sydlige Portugal og en del steder på vej tilbage til Lissabon , vi nåede dog aldrig til Porto som planen ellers var , men vi nød virkelig denne tur , så hvis vi vælger at tage ture nord på til Porto næste gang er det helt sikkert at vi vælger en camber fra Autoeuropa igen , tak for en dejlig ferie"