Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  FARO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Faro

  Har du nogensinde tænkt på at rejse i Algarve eller Portugal med en autocamper leje fra Faro? Hos Auto Europe har du mulighed for at vælge et stort udvalg af forskellige modeller af autocampere i henhold til dine krav. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse og udstyr du har brug for til din rejse, kan du kontakte vores team eller foretage din reservation direkte online.

  Nyd komforten med at rejse med en camper og glem alt om pakning og udpakning af dine kufferter ved hvert stop, du laver. Du kan kontakte vores autocamper specialister via telefon eller online for at foretage din reservation eller få ekstra råd og hjælp. Bliv fascineret af Atlanterhavskysten på din 600 kilometer lange tur til Porto i den nordlige del af landet. Glem ikke landets smukke hovedstad Lissabon, som er halvvejs oppe i landet og retfærdigt fortjener at være på din must-see liste.

  Campingpladser i og omkring Faro

  Lej en autocamper i Faro og find ud af, hvor nemt hele processen er. Det er dog ikke særlig nemt at finde en ledig campingplads i højsæsonen. Stedet bør reserveres før sommeren. På sydkysten kan du hurtigt få problemer med myndighederne, hvis du parkerer på en kystvej i mere end en time. I det indre af landet såvel som i øst og vest for Algarve er dette mindre af et problem. Nedenfor er et udvalg af campingpladser i og omkring Faro.

  Camping Olhao Campingpladsen Olhão ligger i Olhão, omkring 10 kilometer fra Faro. Der er forskellige pladser tilgængelige, hvor nogle er med skygge og andre uden. En sandstrand ligger nær pladsen. På stedet er der en legeplads og et sportsområde. Der er gratis trådløs internetadgang i WiFi-zonen. Hunde er tilladt, men skal holdes i snor.
  Camping Albufeira Camping Albufeira ligger 50 kilometer vest for Faro og 2 km fra en lille fiskerby. Parken er udstyret med to swimmingpools (en til børn) og flere restauranter. Busstoppestedet med gode forbindelser til Albufeira og hovedbanegården ligger direkte ved pladsen. Antallet af personer er begrænset til 4 for autocampere. Check-in tid er fra 15:00 og udtjekning er indtil 24:00. Ingen dyr er tilladt på campingpladsen. I højsæsonen er lejeperioden 7 nætter.
  Algarve Motorhome Park Kun 360 kilometer fra Alves er Algarve Camper Park. Beliggende midt i hjertet af Rio Arade Valley, tilbyder det stadig en god infrastruktur ved at være tæt på den større by Silves. Der er to typer pladser; med og uden elektricitet. Alle steder er handicapvenlige, videoovervågede og forbundet til kloakken. Kreditkort accepteres i parken.
  Motorhome Park Falésia Camper Park Falésia ligger 30 kilometer fra centrum af Faro. Bemærk venligst at denne park ikke accepterer reservationer. Parken er åben hele året rundt. Praia da Falésia stranden ligger inden for gåafstand.

  Tilgængelige autocampere i Faro

  Hvis du ikke har valgt en model endnu, vil vi gerne præsentere et lille udvalg af de tilgængelige campere fra Faro. Hvis du rejser med kun én person, er Compact Plus en komfortabel model, der er skræddersyet til to rejsende. Med en samlet længde på ca. 6 meter kan den beskrives som forholdsvis lille af en autocamper at være. Premium-standard tilbyder ikke kun sovepladser til 4 personer, men tilbyder også mere luksus i sit overordnede design og med sine 7,6 meter meget længere. Active Plus har på trods af dens mellemstore størrelse stadig soveplads til 4 personer i to dobbeltsenge, som placeres oven over hinanden. For tilstrækkelig plads til hele familien kan Family Plus være en mulighed. På grund af foldepladser er der plads til op til 6 passagerer. Udstyret er moderne med nyttige ekstraudstyr som et cykelstativ og en markise.

  Compact Plus Adria

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  B-Klasse Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Active Plus Family Plus

  Active Plus

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,42 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Faro

  Den maksimale hastighed for autocampere er 90 km/t på landeveje og 100 km/t på motorveje. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er tilladt at overnatte på offentlige parkeringspladser. Tollomkostninger er de samme som for biler. Der er ingen motorvej på ruten fra Lissabon til Coimbra og Porto. Faro, Algarves hovedstad, har den største lufthavn i regionen og ses ofte som en start til en tur i Algarve eller Portugal. Faro er dog meget mere end blot et udgangspunkt for en road trip. En autocamper leje i Faro vil give minder for livet og familien vil elske det!

  Vila Adentro, en del af den smukke gamle bydel, er skjult inden for byens næsten fuldstændigt bevarede mure og byder på mange butikker, restauranter og barer. Tre historiske byporte fungerer som indgangen til distriktet i Faro. Byen ligger ved siden af naturreservatet "Parque Natural da Ria Formos". Med et beskyttet område på omkring 105 kvadratkilometer er dette en af de største beskyttede laguner i Europa. Dette betagende lagunelandskab blev skabt af et hav og et jordskælv i 1755.

  En vidunderlig udsigt over Faro kan nydes fra Sé-katedralen. Den går tilbage til det 13. og 14. århundrede og er allerede næsten to gange blevet fuldstændig ødelagt. Restaurerings- og genopbygningsarbejderne afspejles i mange forskellige elementer i katedralen. For eksempel blev det gotiske kapel renoveret i maurisk stil, mens organet og indgangsportalen blev renoveret i en barok stil. Platformen, for at se det hele er placeret i katedralens klokke.

  Den smukkeste strand i regionen er Praia de Faro. Den bedste måde at nå frem til stranden er med bus nr. 16, da det kan være svært at finde en parkeringsplads i nærheden. Det særlige ved denne strand er, at det stadig er ret ukendt for udenlandske turister og den er derfor ikke overfyldt. Ilha de Faro er forbundet til fastlandet ved en smal bro. Atmosfæren på denne 3 kilometer lange sandstrand er afslappet og nærheden til lufthavnen er ikke mærkbar. Vandet er rent og er fremragende til badning, hvis det ikke var for den meget lave vandtemperatur, som endda ikke stiger så meget i somemrmånederne.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeNiels med Indie Campers
  09 Marts 2022
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  "Der er sådan set ikke noget at klage over ifm. servicen fra Auto Europe og især ikke Indie Campers. Men jeg vil ønske, at det var lettere at finde detaljer om den konkrete bestykning af valgte model. Jeg valgte efter størrelse, og så slet ikke, før jeg afleverede camperen igen, at der var bedre modeller i samme campertype. Modeller med indbygget varme, langt bedre senge, bedre toilet og køkkenforhold og persienner i førerhuset, som jeg helt klart gerne ville have betalt mere for at få. Jeg så bare ikke muligheden i bookingprocessen. "
  Anmeldelser af autocamper lejeHanne med McRent
  10 Jan 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Udsøgt service med rigtig venlige mennesker i MC rent i Almancil."