Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA PORTO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Porto lufthavn med Auto Europe

  Den charmerende by Porto ligger ved mundingen af Rio Douro. Den farverige by har alt fra gotiske tårne, historiske steder og bygninger som vil være det første besøgende ser. En tur langs ''den gyldne flod'' byder på gamle spirende facader, som står i kontrast til de nyrenoverede bygninger, som også vil være at finde langs floden. Snyd ikke dig selv for denne romantiske tur, hvor du ikke kan lade være med at gå forbi barer og restauranter, som fryder af god stemning. I forlængelse til dette kan du læse om vores anbefalede vinrute, hvis du ønsker inspiration.

  Meden udlejningsbil har du frihed til at opleve og udforske, alt hvad Porto har at byde på. Er du til frisk luft, landlige omgivelser og eventuel byliv, så er Porto bestemt noget for dig. Med Biludlejning fra Porto lufthavn kan vi tilbyde dig et stort udvalg af biler, da vi samarbejder med de største internationale biludlejningsfirmaer. Hvis du er interesseret kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Porto, skrevet af vores kunder. Du er velkommen til at læse dem, inden du begynder at sammenligne tilbud i Porto Lufthavn, på togstationerne eller i centrum af byen.

  Information om lufthavnen

  Porto Airport (OPO)
  Officielle navn: Francisco Sá Carneiro Airport
  Adresse: 4470-558 Maia, Portugal
  Beliggenhed: Lufthavnen er beliggende knap 10 km fra Portos centrum.
  Flyselskaber: Her er 18 flyselskaber forbundet fra det nordlige Portugal til Europa og resten af verden

  Terminaler

  Porto råder over en nyrenoveret og udvidet terminal, som er multifunktionel da den betjener indenrigs- og internationale flyvninger. I den store terminalbygning vil du finde en bank, valutavekslings kontorer, hæveautomater og et puslerum til små børn. Terminalen råder også over forskellige restauranter og cafeer, hvor du kan prøve portugisiske specialiteter. Rejsende kan gratis tilkoble sig internettet, for at søge informationer om flyvninger og andet lufthavns relateret. Du skal betale, hvis du ønsker at benytte internettet til andre formål.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Du kan finde velkendte udlejningsfirmaer i terminalen. Størstedelen af udlejerne er placeret det samme sted i lufthavnen. Når du skal leje bil fra Porto lufthavn kan du vælge alt fra mini- til luksusbiler.

  Virksomheder Åbningstider
  Avis kl. 7:00-23:59
  Goldcar kl. 7:00-23:00
  Europcar kl. 6:30-23:59
  Hertz kl. 6:00-23:59

  Lufthavnens faciliteter

  Baseret på luftfartsstatistikker er Porto lufthavn den anden travleste i Portugal. Lufthavnen betjener forskellige lokale selskaber, såsom internationale flyselskaber. Lufthavnens kompakte størrelse har faciliteter, som du kan udnytte din ventetid på. Du kan ligeledes bruge din ventetid på at shoppe. Lufthavnens shoppemuligheder består blandt andet af bogforretninger, telefonforretninger, toldfrie butikker og tøjforretninger. Spisesteder er fordelt over hele terminalen, hvor du med garanti finder noget til din smag. De europæiske lufthavne er oftest handicapvenlige, ligeledes er Porto luftavn, hvor du ikke vil opleve problemer overhovedet. I lufthavnen vil der være lifter, ramper og brugervenlige telefoner. Informationsskranker kan du også finde i terminalen, som vil være tilgængelige 24 timer i døgnet.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Porto lufthavn er beliggende ca. 10km fra byens centrum. Byen og lufthavnen er forbundet via motorvej IC1. Ud af mange transportmuligheder vil metroen være den hurtigste vej til Porto by. Byen har ialt fem metro ruter, hvor ruten markeret med lilla kører til lufthavnen. Du finder ligeledes busser, som kører til Porto centrum og omkringliggende områder. Hvis du foretrækker at køre med bus, kan du med fordel tage shuttle busser og private busser, som skulle være mere pålidelige med samtidig dyrere. Det er yderligere dyrere at tage en taxa. Med biludlejning fra Porto lufthavn via Auto Europe skal du ikke være afhængig af offentlig transport, her kan du selv bestemme farten. For at læse om færdselsreglerne i Portugal, klik her.

  Tips til parkering

  I Porto lufthavn har du utallige muligheder for at parkere din udlejningsbil til rimelige priser. Byen tilbyder metro parkering, hvor du kan benytte Park&Ride, som gør at du kan parkere din bil gratis ved 32 forskellige parkeringspladser, som alle er tilknyttet metrostationer. Parkeringspladser vil ellers være forholdsvis svære at finde, da turistattraktionen Ribeira tiltrækker mange mennesker. Derfor er det yderst tilrådeligt at benytte metro parkering. På den måde spare du tid med din billeje fra Porto lufthavn.

  Nyttige links

  Porto luthavns hjemmeside