Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SCHWEIZ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Schweiz – Book og spar

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler, der tilbyder biludlejning til utroligt lave priser med over 56 års erfaring. Takket være vores samarbejder med verdens førende biludlejningsfirmaer, kan vi tilbyde moderne biler på over 24.000 lokationer i 180 lande. I Schweiz tilbyder Auto Europe afhentningssteder i over 50 byer, herunder Zürich, Geneve og Basel. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Schweiz du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  Her kan man finde relevant information omkring, hvad man skal være opmærksom på, når man lejer bil i Schweiz.

  Kørselsregler og tankstationer

  Her kan man finde nyttig informationer, som vil hjælpe til, at man kan nyde din ferie i Schweiz uden noget bekymringer:

  • Sporvogne har altid forkørselsret. Generelt bør de køre til venstre, men hvis de bevæger sig, bør de køre til højre.
  • Det er obligatorisk at bruge sikkerhedssele under kørslen.
  • Radar detektorer, selvom de er slukket, er ikke tilladt.
  • Kørerenskal altid være i besiddelse af et gyldigt kørekort, registreringspapirer og forsikringsdokumenter.
  • I tunneller kræves det, at man altid kører med kørelys, også i dagtimerne.
  • Tanktstationerne er generelt åbne fra 08:00 til 22:00 i Schweiz. Kreditkort og Schweizerfranc er accepteret på nogle selvbetjente stationer.
  • Kører man om vinteren, så anbefales det, at man har snekæder og vinterdæk med og benytter det, hvis man kører i Alperne. Man kan finde flere oplysninger i vores vilkår, betingelser og lokale gebyrer, eller ved at ringe til vores gratis nummer 80 90 18 60.

  For mere information om, at køre din lejebil i Schweiz, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Ved kørsel på motorvejen, biler er krævet, at vise et schweizisk bom-mærkat. Udlejningsbiler i Schweiz har normalt allerede en mærkat, men det er tilrådeligt at kontrollere, at man har en, da man kan pådrage sig en bøde, hvis man bliver stoppet uden mærkat. Mærkater kan købes på tankstationer og grænseovergange.

  Aldersvilkår

  Alderskravet for, at må leje bil i Schweiz er generalt, at man skal være mindst 20 år og have haft kørekort i over et år. Kravene kan dog variere fra biludlejer og bilkategori. Der kan være en ung-chauffær-gebyr, hvis føreren er yngre end 25 år. Man kan finde de specifikke krav om ens billeje i Schweiz i vilkår, betingelser og lokale gebyrer. Vores gratis nummer "80 90 18 60" står til rådighed 7 dage om ugen, hvis man skulle have nogle spørgsmål omkring sin biludlejning i Schweiz. Vores servicemedarbejdere sidder klar til, at besvare spørgsmål og er altid til rådgihed, hvis man har brug for hjælp.

  Valuta

  Schweiz har sin egen valuta; den schweiziske franc (CHF). Selvom Schweiz er ikke en del af eurozonen, har nogle butikker alligevel angivet priserne i euro samt schweizerfranc. De handlende er dog ikke forpligtet til, at acceptere euro, selvom nogle kan vælge at gøre det, og man vil i givet fald få schweiziske franc tilbage. Det er tilrådeligt, at have nogle schweiziske franc med sig ved ankomsten til Schweiz til de første udgifter. Penge kan hæves med de fleste danske bankkort fra schweiziske pengeautomater, som kaldes "Bankomats" i banker og "Postomats" på posthuse. Man vil sandsynligvis blive pålagt et hævegebyr. Da gebyret normalt er opkrævet per hævning, kan det være en idé, at hæve større beløb færre gange. Man kan også veksle valuta i banker, som tilbyder de bedste kurser, eller ved vekselkontorer i lufthavnen og de store jernbanestationer. Mange virksomheder i Schweiz acceptere ikke kreditkort. De mest accepterede er dog Visa og Mastercard.

  Tidsforskel

  Schweiz er i tidszonen GMT+1, hvilket vil sige uret står en time tilbage i forhold til dansk tid. Sommertid begynder i slutningen af marts og skifter tilbage til normaltid i slutningen af oktober.

  Ordbog

  Der er fire officielle sprog i Schweiz: tysk, fransk, italiensk, og romansk. Tysk er det mest udbredte og det er det fremherskende sprog i de fleste kantoner. I den vestlige del af landet er franske mere dominerende, også i kantonen Genève.

  Her er nogle udtryk på tysk og fransk, som man måske kan bruge på sin ferie:

  Hej - German (Swiss): Grüezi, French: Salut
  Godmorgen - Good morning
  Godmorgen - German: Guten Morgen, French: Bonjour
  Tak - German: Danke, French: Merci
  Farvel - German: Auf Wiedersehen / Tschüss, French: Au revoir
  Ensrettet vej - German: Einbahnstrasse, French: Rue à sens unique
  Ingen parkering - German: Parkverbot, French: Stationnement interditbr
  Tankstation - German: Tankstelle, French: Station-service
  Motorvej - German: Autobahn, French: Autoroute
  Kørekort - German: Führerschein, French: Permis de conduire
  Under konstruktion - German: Baustellen, French: Travaux
  Udgang - German: Ausfahrt, French: Sortie

  Elektricitet

  Spændingen i Schweiz er 230V / 50 Hz. De typer af stikpropper og stikdåser er Type C (2-pindet) stik, som også passer i type J stikkontakter, og Type J (3-pindet) stik. Stikkene passer altså til danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Danmark har ingen ambassader i Schweiz, men den danske ambassade i Berlin repræsentere Danmark i Schweiz. Alle danskere, der rejser til eller opholder sig i Schweiz - uanset opholdets varighed - opfordres til at registrere sig på Danskerlisten, med henblik på eventuel kontakt i tilfælde af akutte krisesituationer.

  Den danske ambassade Tyskland
  Rauchstr. 1D
  10787 Berlin
  Tlf: +49 30 5050 2000
  Email: beramb@um.dk

  Autocamper leje i Schweiz

  Et land med et landskab så utroligt skal opleves, hvor det er smukkest - selvfølgelig på landet. Vælg derfor en autocamper leje i Schweiz for den bedste måde at opleve landet på første hånd. Med at bredt udvalg af campingpladser vil du helt sikkert blive begejstret for den flotte bjergnatur og mulighed for gletscher vandreture, eller badning i uberørte bjergsøer.

  Nyttige links

  Turistinformation Schweiz

  Infografik: Regler om vinterdæk i Europa