Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I SCHWEIZ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Schweiz

  Med en overkommelig biludlejning i Schweiz har du mulighed for at opleve de storslåede schweiziske alper enhver tid på året. Vi er stolte af vores langvarige partnerskaber med leverandører ikke kun i Schweiz, men også i Tyskland, Østrig og andre nabolande. Gennemse vores flåde og reserver din bil online ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside.

  Hvorfor leje en minibil i Schweiz?

  Lej bil i miniklassenLad dit rejsebudget række længere med en minibil i Schweiz. Passer til to personer med to stykker håndbagage, eller højst fire passagerer uden bagage. Minibiler er fremragende til korte ture i byer som Geneve eller Zürich. Sådanne biler er lettere at parkere i travle byområder. Vælg en minibil hvis du er på budget, rejser alene eller som par, og ikke behøver bilen til at rejse på længere afstande.
  Populære modeller i miniklassen: Fiat 500, Ford Fiesta, Skoda Citigo, Volkswagen Up samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Schweiz

  Lej bil i økonomiklassenØkonomibiludlejning i Schweiz er et populært valg takket være brændstofeffektiviteten. Mindre i størrelse og ret fleksibel, betyder, at disse biler er nemme at manøvrere, og fremragende til kortere ture i centrum. Book en 2-dørs eller en 4-dørs model og rejs rundt i Schweiz problemfrit i et selvstændigt tempo. Besøg Zürich med en økonomibil fra Auto Europe.
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Audi A1, Opel Corsa og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Schweiz

  Lej bil i kompaktklassenEn af de bedste måder at komme rundt på Schweiz, er i en kompaktbil. Alle attraktioner og turiststeder er inden for rækkevidde med vores rummelige, men stadig brændstofeffektive biler fra kompaktkategorien. Medbring en ekstra passager, da kompaktbiler kan rumme op til fem personer med to store og et lille stykke bagage.
  Populære modeller i kompaktklassen: Volkswagen Golf, Ford Focus, Skoda Rapid, Audi A1, Peugeot 308, Opel Astra, Opel Astra Estate, Alfa Romeo Giulia og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Schweiz

  Lej bil i mellemklassenHvis du har brug for mere ben- og bagageplads, er mellemklassebiler fra Schweiz ideelle til at rejse i og udforske de betagende schweiziske alper. Skiløbere som er ivrige efter at ramme de vidunderlige schweiziske pister, bør reservere skiholdere. Føl eventyret ved at rejse rundt i dette ekstraordinære land i en rummelig mellemklassebil fra Auto Europe.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: BMW 2 Series, Ford C-Max, Volkswagen Golf Plus, Renault Captur, Skoda Octavia, Citroen C4 Picasso, Volkswagen Touran, Renault Scenic og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Schweiz

  Lej bil i familieklassenAuto Europe har den nøjagtige bil, du har brug for til din ferie i Schweiz. Hvis du har behov for et rummeligt køretøj med ekstra benplads, rigeligt bagagerumsplads og lækkert interiør, kan vi dække dig ind. Perfekt til familierejser i landet eller endog til nabolandene Frankrig, Østrig, Italien og Tyskland, er vores familiebiler din bedste chance for en behagelig tur og en afslappende ferie.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Audi A3 Sportback, Renault Grand Scenic, Mercedes B-Klasse, BMW 3-series, Peugeot 508 Estate og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Schweiz

  Lej en luksusbilUdforsk schweiziske skønheder med en unik luksus biludlejning fra Auto Europe. Glæden ved at køre et avanceret køretøj på udsøgte schweiziske veje kan være højdepunktet i din ferie. Schweiz, den ekstraordinære skønhed, der er bedst kendt for luksus, urværk, forretning og det fantastiske landskab, er det ideelle skridt til at køre en overdådig bil!
  Populære biler i luksusklassen: Volkswagen Golf 4x4, Mercedes C-klasse, BMW 4-series, Audi A4 Avant Estate, Audi A6, Audi Q5 Quattro, Maserati Quattroporte, Porsche Cayenne Hybrid, Porsche 911 Carrera, Porsche Panamera og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Schweiz

  Lej en SUVAt have en SUV under din rejse til Schweiz er en garanti for at have en stor, pålidelig bil der passer til enhver planlagt rejseplan. Robuste SUV-modeller giver plads nok ikke kun til ekstra kufferter, men også til passagerer, hvilket gør dem til det ideelle valg til en familie eller venner som skal på en skitur til bjergene. Vælg mellem robuste eller slanke SUV-modeller - Auto Europe har noget for enhver lomme og smag.
  Populære modeller i SUV klassen: Jeep Renegade, Renault Kadjar, Opel Mokka 4x4, Nissan Juke 4x4, Kia Sportage 4x4, Jeep Kompass 4x4 og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Schweiz

  Lej en van/minibusAt rejse i en større gruppe kan i første omgang virke skræmmende, når man tænker over de høje omkostninger ved at leje flere køretøjer på samme tid. Lav et smartere valg ved at reservere kun et pålideligt køretøj til din gruppe af rejsende. Vælg en van/minibus i Schweiz og drag fordel af Auto Europes lave priser på køretøjer, som du får udleveret af vores samarbejdspartnere.
  Populære modeller i klassen: Seat Alhambra, Volkswagen Sharan, Renault Espace, Ford Galaxy, Mercedes Vito, Volkswagen T6 og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.