Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I SCHWEIZ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Schweiz

  Generel information
  I dette bjergfyldte land kan man være sikker på, at opleve nogle fantastiske udsigter imens man kører rundt. Om sommeren kan man nyde de flotte grønne alper, med de dertilhørende chamerende små alpebyer. I vinterhalvåret indbyder Schweiz til ski- og vintersport. Med billeje i Schweiz er det let at udforske hver en del, af dette fantastiske land.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 20 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og ligeså er barnesæder for børn op til 7 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Schweiz er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Schweiz kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er anbefalet at man altid kører med lygterne tændt, også om dagen. I glat føre er vinterdæk lovpligtigt, og derudover anbefales snekæder også.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 08 - 22 . Det er også muligt at finde tankstationer med automatiske pumper som er til rådighed døgnet rundt. Disse kan betales med sedler eller kreditkort.

  Afgifter
  For at køre på de schweiziske motorveje skal man have et klistermærke i forruden (vignette), som bevis på at man har betalt motorvejsafgift. Som hovedregel er dette altid inkluderet i prisen ved bestilling gennem Auto Europe. Du kan læse alle detaljer på din voucher.

  Parkering
  I de fleste Schweiziske byer er der parkeringsmuligheder i "blå zoner". For at parkere her lovligt kræver det dog et parkeringsbevis, som kan hentes enten på politistationer, tankstationer eller motorklubber.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved car rental i Schweiz kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.