Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  GENÈVE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Genève - altid billige priser

  Enestående Schweiz er stadig en af de smukekste europæiske destinationer blandt natur elskere. Landets fascinerende landskab, snetoppede bjerge og krystalklare søer tiltrækker hvert år millioner af besøgende. Lej autocamper i Genève og oplev det smukke landskab i dag. Vores autocampere er for alle der sætter pris på frihed og fleksibilitet under rejsen. Autocamper er den perfekte måde at kombinere familietid med suveræne oplevelser. Du bliver fri for at betale for dyre hotelværelser, og kan i stedet nyde at du er i det fri med massere af frirum. Vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitets køretøjer. Dette var ikke muligt uden vores samarbejde med verdens førende udlejningsfirmaer. Har du brug for svar på dine spørgsmål, kan du som altid kontakte os på +45 78 75 53 06.

  Campingpladser i og omkring Genève

  I og omkring Genève finder du adskillige forrygende campingpladser, som er et besøg værd. Campingpladser som vi trygt kan anbefale, og egner sig perfekt for hele familien.

  Camping des Grangettes Beliggende blandt smukke naturlige omgivelser, finder du Camping des Grangettes. Campingpladsen er placeret ved siden af Genevesøen, hvilket giver muligheder for fantastiske udsigter. Blot 2 km øst fo pladsen finder du et stort skovområde, som giver mulighed for en masse udendørsaktiviteter. Vest for pladsen finder du et vandland, som er perfekt til børnene.
  Camping De Vidy De Vidy er en 4-stjernet hundevenlig campingplads, som er beliggende ved siden af Genevesøen. Området er ideelt for sportsinteresserede, eller folk som bare nyder fysisk aktivitet. Stedet danner de perfekte rammer for cykling, vindsurfing eller vanski på søen.
  Camping Pointe à la Bise Pointe à la Bise er ligeledes beliggende ved Genevesøen, og tilbyder også en masse udendørsaktiviteter, som egner sig for hele familien. På campingpladsen finder du en restaurant og en lille butik, hvor man hver dag kan købe frisk brød. Pladsen tilbyder yderligere legeplads og wifi, som frit kan benyttes af de besøgende.
  Les Horizons Bleus C.C.C.V Les Horizons Bleus C.C.C.V er tæt beliggende ved Montreux Riviera, som huser kendet Jazz festivaler, romantike julemarkeder og det eneste museum i verden, som er dedikeret Charlie Chaplin. Tæt ved pladsen finder du yderligere Lavaux terraced vineyard, som er noteret på UNESCO´s bevaringsliste. Der er massere af grunde til at benytte denne fremragende campingplads.

  Tilgængelige autocamper i Genève

  Tilgængelige autocampere i GenèveI øjeblikket kan du kun finde en model for autocamper leje i Genève. Har denne model ikke din interesse, anbefaler vi at du søger i andre destinationer, såsom Bern og Rheinfelden. Klik på felte ''anmod om booking'' for at starte din søgning i dag. Skulle du sidde inde med spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på + 45 78 75 53 06. En af vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

  Mere information om Genève

  Schweiz er et vidunderligt land at besøge året rundt. Vi anbefaler at du overnatter tæt på Genevesøren, som byder på adskillige seværdigheder. Du finder ikke nødvendigvis alle seværdighederne i Genève by, men ligeledes omkring byen. Historie elskere vil værdsætte hvert minut af deres besøg i Genève, på grund af den kendte Reformation Wall, som er et monument fra den scheiziske reformation. Besøg yderligere Røde Kors museet, hvor man får indblik i dets velgørenhed. Slap af på kanten af søen, hvor du nyder dets forrygende springvand Jet d'Eau, som sprøjter vandet 140 m op i luften. Er du interesseret i shopping, bør du kigge forbi Plainpalais, som er et stort udendørs marked med alt fra antik til mad.

  Schweiz er et land, som er berømt for dets natur og historie, hvor at du i dette skønne land vil nyde bjergene, søerne og gamle slotte. Der er et slot som skiller sig ud, nemlig Chillon Castle som er omringet af vand. Slottet har medvirket i adskillige litteraturfortællinger, men er mest kendt for bogen The Prisoner of Chillon, som er baseret på en sand historie.

  Landet er yderligere kendt for dets oste og chokolader, og specielt stedet Château de Gruyères er kendt for at producere nogle af de bedste oste. Ostene bliver produceret på denne idylliske borg, som er beliggende på en bakketop. Om sommeren afholder Château de Gruyères arrangementer, som byder på vinsmagning og god musik, med en fantastisk udsigt udover det schweiziske landskab.

  Blot 40 minutters kørsel syd for Geneve, finder du Annecy, som er en idyllisk og romantisk by. Annecy er et af de smukkeste steder i regionen, hvor den på mange måder minder om Venedig med vandet som strømmer gennem gaderne. Denne fantastiske by består af huse som går tilbage til middelalderen.

  Med autocamper leje fra Genève kan du ligeledes tage til Chamonix og Mont Blanc, og oplev de populære skisportssteder. Om sommeren byder de to byer på forrygende udsigter, hvor du yderligere vil have let adgang til Italien.

  Montreux er velkendt for dets luksuriøse hotel, som er beliggende ved Genevesøen. Det velhavende område er ligeledes kendt for den promenade, arkitektur og unikke beliggenhed. Du bør besøge byen i juli, hvor den velkendte Montreux Jazzfestival finder sted. Find et billigt udlejningskøretøj gennem Auto Europe, og start med at udforske i dag.