Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I FRANKRIG

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Frankrig

  Forestil dig at rejse i Frankrig uden problemer som kø ved skranken. Lad os levere din luksusbilleje i Frankrig og sikre din fritid bliver i den franske riviera eller under din forretningsrejse til Paris. Del dine rejseplaner med os og vi vil gøre dem til virkelighed!

  Vi specialisere os i skræddersyet luksusbiludlejning i Frankrig for at kunne tilbyde den ultimative rejseoplevelse. Hvis du ønsker kan vi assistere dig fra øjeblikket du ankommer til landet indtil din afgang. Det er op til dig, hvilket af vores fremragende services du vælger.

  Meet & greet service

  Lad os føre direkte fra lufthavnen eller havnen til din bil. På denne måde undgår du kø ved skranken og al papirarbejdet og er klar til at starte din rejse uden forsinkelse i en af vores mange lækre luksusbiler.

  Levering

  Hvor end du beslutter at starte din rejse i Frankrig, kan vi levere vores sports og luksusbiler lige hvor du ønsker. Lad det være havnen i Cannes', Marseille lufthavn eller ved et hotel i Nice. Vi arrangerer din special bil levering præcis efter din rejseplan.

  Garanteret mærke og model

  Adskilt fra vores afhentning og leverinsservice er, at du er garanteret at få udleveret et bestemt mærke og model. Luksusbiludlejning i Frankrig fra Auto Europe har til hovedopgave at skaffe dig den præcise bil du har i tankerne lige der hvor du ønsker. Alle vores biler inkluderer bl.a. udsøgte mærker som Aston Martin, Lamborghini, eller Maserati. Tag et kig på de ypperste biler du kan køre i Frankrig og vælg en for din næste ophold!

  Kontakt os med din rejseplan og den ønskede bil du gerne vil leje. Vi vil være glade for at forberede en skræddersyet luksus leje service der møder dine højeste forventninger. Vores fleksible 3 dages afbestillingspolitik tillader dig at ændre dine planer i sidste øjeblik uden at det koster ekstra. Så snart du kontakter os vil vores luksus biludlejnings team råde dig hvad angår betingelser fra leverandøren, lokale gebyrer for ekstra services som levering og hvilket af de to kreditkort som skal fremvises ved afhentning.

  Trafikregler

  Frankrig har en ad de mest omfattende vejnet i Europa. Som en grænseland med mange vigtige europæiske byer omkring køres der et stort antal af internatinale biler på vejene. Vejafgifter bliver indsamlet ved kørsel på motorveje og biler skal være udstyret med en obligatorisk alkoholmåler. Parkering på vej skal betales og er tidsbestemt i de fleste byer.

  Tidszone, valuta og elektricitet

  CKontinental Frankrig og Korsika ligger i den centraleuropæiske tidszone, præcis som Danmark. I Frankrig skal man bruge euro til at betale med. Den elektriske spænding er den samme som i Danmark og stikkene er altid to eller tre bens.

  Byer i Frankrig

  Antibes Bordeaux Cannes
  Courchevel Geneve Marseille
  Monte Carlo Nice Paris
  St. Topez Toulouse