Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I CANNES

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Cannes

  Cannes i Sydfrankrig er af Cote d'Azur pur. Kun en god times kørsel fra Nice Internationale lufthavn og du er midt i filmsuset og palmebruset på Cote d'Azur. Få en smag på jetzette og de gode restauranter i Cannes og se hvor de kendte holder til. Når det bliver nok er en "une Pastis" på byens torv med de Boulle spillende lokale et skønt alternative til jetzette med masser af lokal kolorit.

  Luksus billeje i Cannes

  Følg trop og oplev Cannes som du ellers kun kender det fra TV og filmprisen den Gyldne Palme. Lej en luksusbil som Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S. Tag på opdagelse i en rigtig sportsvogn på Cote d'Azur. Du kan så tage turen fra St Tropez til Monaco og flasche det bedste du har lært. En unik oplevelse.

  Er du i Cannes over vinteren kan du også leje vintersikker luksusbil som en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350. Hvorfor give afkald på sikkerheden blot fordi man er på ferie.

  Lej en luksusbil i Cannes på den nemme måde

  Find din luksusbil i Cannes online nemt og hurtige. Har du det bedre med personlig betjening prøv at ring på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 og hør mere om luksusbilleje i Cannes.

  Luksusbiler i Frankrig finder du billigst og bedste gennem Auto Europe luxusbilleje.