Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I NICE

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Nice

  Nice i Sydfrankrig er med Nice Internationale lufthavn det oplagt udgangspunkt for besøg på Cote d'Azur. Deruover er Nice lige i jetzettets smørhul i sydfrankrig så overvej at leje en luksusbil og bland dig med Jetzettet. Om du drage mod Cannes, Juan les Pins og St. Tropez i vest eller Ville-France-sur-Mere, Eze, Monaco og Monte Carlo mod Italien så er det nemmest at hente luksus biludlejningen i Nice da udvalget her er størst og priserne mest interessante.

  Du har fra Nice også godt tilkørselsforholde til hele den Liguriske kyst i Italien og de fantastiske små italilenske bjergveje der er den rette udfordring for små sportsbiler som Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S. Tag på opdagelse in en rigtig sportsvogn i Cote d'Azure og Liguriens smukke bagland. Har du mod på en længere tur er den mest berømte tur over alperne keldet "Route des Grandes Alpes" en unik oplevelse.

  Luksus billeje i Nice

  Skal du på skiferie i nærheden af Nice som f.eks. ISOLA2000? Så reserver en passende bil til de forhåbentlig snedækked veje som en vintersikker luksusbil som en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350 og start ferie med en afslappet og sikker bil.

  Lej en luksusbil i Nice på den nemme måde

  Find din luksusbil i Nice online nemt og hurtige. ønske du personlig betjening byder vi selvfølgelig også på god og kompetet service over telefonen. Ring i såfald til vores telefonnummer +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Nice.