Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I COURCHEVEL

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Courchevel

  Beliggende i de flotte franske alper ved Rhône-Alpes Tarentaise Valley i Courchevel er en af bedste skidestinationer i verden. Når man bestiller en luksusbiludlejning i Courchevel kan man opleve de fem landbyer som danner området for din ferie og leder hen til de 3 ekstraordinære skidale. Anset for at være verdens største sammenkædede skiområde, de tre dale i Courchevel praler af at tilbyde 58 lifte og 150 km løjper med pister til alle niveauer. Courchevel er også blevet kendt som en legeplads for rige og kendte. Der er taget hensyn til de mere raffinerede smage med talrige luksushytter og kurbade, 5 og 6 stjernede hoteller og farligt fine måltider, hvor syv af resortets restauranter er blevet tildelt Michelin-stjerner.

  At booke luksusbilleje med Auto Europe giver ikke kun adgang til de mest efterspurgte mærker, men man bliver også serviceret af vores dedikerede kundeservice team. Tag kontakt til os og vi hjælper dig med at finde din drømmebil samt arrangere evt. ekstra services man måske har brug for til din booking. Vi arrangere også levering og afhentning. Kontakt os i dag via mail eller ring på vores nummer +45 78 75 53 06.

  Find din drømmebil

  Når det kommer til luksusbilleje kan Auto Europe tilbyde en stor valg af prestigefyldte SUV'er, samt andre køretøjer. Tag på skiferie med en stil i en Porsche Cayenne med dens klassiske design, eller en Mercedes GL-Class, udstyret med den nyeste teknologi for at sikre den bedste kørselsoplevelse. Eller kør uden bekymring på de stejle bjergveje bag rattet af en powerfuld Range Rover Vogue, førstevalget til alle eventyr. For større grupper tilbyder vi luksusklassen MPV - Mercedes Viano.

  Alle tilbudte biler er udstyret med GPS for bedre bekvemmelighed. Hvis man ønsker snekæder eller ski stativ, kan dette blive tilføjet til din bestilling for et ekstra gebyr. Kontakt venligst vores team for yderligere information.

  Afhentningsprocedure

  I tilfælde af, at man ikke flyver direkte til Courchevel kan vi arrangere at din bil bliver leveret uden ekstra omkostninger til de nærmeste byer som Chamonix, Lyon lufthavn, Geneve lufthavn, Zürich og mange andre destinationer i Frankrig og Schweiz. Sørg venligst for at medbringe et internationalt kreditkort i førerens navn, da dette vil blive forlanget under afhentningsproceduren.

  Trafik og parkering

  Med det rigtige køretøj og ordentlige udstyr bliver der ingen problemer med at køre i den bjergrige del af Courchevel. Der er dog et par ting man skal huske på, hvis man ikke er vant til at køre i sne. Hvis man løber ind i en masse sne på vejen, prøv at brems progressivt i stedet for at bremse hårdt op, da sidstnævnte kan føre til at bilen skrider ud. Når man kører på en skråning med sne skal man prøve at fastholde fremdriften, også hvis det betyder man skal køre en smule langsommere - bare fasthold fremdriften.

  De fleste tankstationer i området acceptere kreditkort, men man skal være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis har døgnåbent. Man bør altid være opmærksom på højre vigepligt, men prioriteten tilhører kørerne i en rundkørsel, når skilte indikerer dette med teksten "Cedez le passage" eller "Vous n'avez pas la priorité". Brug ikke bilens horn i bebyggede områder, da dette ikke er tilladt kun undtaget ved farlige situationer. Man skal også sikre, at man holder bilens tank fuld, når man kører i bjergene. Dette er grundet vejene kan blive lukkede i tilfælde af meget snefald, hvilket kan betyde at man bliver nødsaget til at tage en omvej for at nå sin destination.

  Den nemmeste måde at parkere din luksusbilleje i Courchevel er ved at gøre brug af de mange parkeringskældre. Der er 11 sprædt ud i området. Courchevel Parc Auto administrere resortets parkeringshuse. Du kan booke din parkingsplads i parkeringshusene for så lang tid som du behøber under din skiferie, hvilket vil give dig adgang til bilen hele døgnet. Facilierne har stor sikkerhedsmæssige foranstaltninger, så du kan parkere din luksus lejebil uden nogen bekymringer. Parkering på gaden er styret nøje af trafikvagter og udendørs parkeringspladser er sjældne.

  Envejs biludlejning

  Så du kan få mest ud af din booking med os, er envejs billeje enten indenfor Frankrig eller til en international destination, som Østrig, selvfølgelig en mulighed. Man skal dog ansøge om denne service, når man laver sin booking og dette skal bekræftes af leverandøren seperat. I de fleste tilfælde opkræves et ekstragebyr.