Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I ØSTRIG

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Østrig

  Velkommen til Østrig - en farverig billedbog med alpine landskaber og kejserlige arkitekturskatte, hvor gamle aristokrati rester beriger hovedstaden Wien med en karakteristisk, stilfuld aura. Vælg med stor omhu, når du vælger en luksusbiludlejning i Østrig - en præsentabel Porsche, en kraftfuld Range Rover eller en elegant Mercedes, og mange andre stillede biler. Rejsende kan opleve, hvor gavmild naturen er ved Østrig på alle tidspunkter af året. Der er talrige luksuriøse ski centre, såsom Kitzbühel, verdens største is-hule og flotte bjergsøer, som bare venter på nysgerrige rejsende. Et stop i Wien, for at smage den oprindelige "Sachertorte" og "Wienerkaffe" er en absolut sød nødvendighed! Et anden must-see er Salzburg. Mozarts fødested vil fortrylle dig med den fantastiske udsigt fra fæstningen over byen, sin barokke charme og med den lækre, søde prik over i'et - Mozartkugeln.

  Meet & Greet service

  En af fordelene ved at leje en prestige bil med Auto Europe er vores mød og modtag service. Vi kan møde dig i lufthavnen, på togstation eller en havn, og derfra tage dig direkte til din bil. Lange køer, efterfulgt af betydelige forsinkelser er fortid med vores Meet & Greet Service.

  Levering

  Biludlejning kan blive en endnu mere problemfri oplevelse med vores leveringsservice - specielt skræddersyet til at opfylde de individuelle behov hos vores kunder. Vælg en bil ud fra din præference fra vores prestigefyldte flåde af køretøjer, og slap af. Uanset hvilken destination i Østrig du befinder dig, så vil bilen blive leveret direkte til din dør.

  Garanteret mærke og model

  En luksus biludlejning i Østrig med Auto Europe er en top service, hvor vi garantere mærke og model på den bil du har bestilt, samtidig med at vi sikrer dig en problemfri levering af det ønskede køretøj. Vores luksus biludlejnings team vil være tilrådighed for at rådgive dig om alle aspekter og krav med hensyn til leverandører, lokale gebyrer for ekstra serviceydelser og krav til kreditkort for afhentning. Du er velkommen til at kontakte os og præsentere os for din rejseplan og den ønskede bil. Vores hold vil ikke kun rådgive dig om biludlejning, men også forberede en skræddersyet biludlejningspakke for at sikre dig en behagelig køreoplevelse.

  Færdselsregler

  I Østrig kører man i højre side af vejen, som i de fleste Europæiske lande. Når du kører en lejebil i Østrig er det obligatorisk at bære sikkerhedsbælte under al kørsel. Brugen af håndholdt mobiltelefon er forbudt. Tankstationer er åbne 24/7 i de fleste byer i Østrig, mens der i mindre byer er normale åbningstider fra 08.00 til 20.00. Østrigste motorveje er ikke toldfrie. Alle biler der benytter "autobahn" skal fremvise en vignette, som kan købes på de fleste tankstationer og butikker. Parkeringsskiver som er nødvendige for at parkere din udlejningsbil, kan skaffes i banker, butikker og automater i parkeringsområdet.

  Tidsforskel, valutra og elektricitet

  Østrig hører under den centraleuropæiske tidszone, samme tidszone som Danmark. Den eneste accepterede valuta til at betale kontant er euroen. Penge kan blive vekslet i banker og vekselskontorer. Den Østrigske spænding er den samme som i Danmark. Stikkontakterne er også de samme som vi kender herhjemme, men skal du bruge jordstik, så tag en forlængerledning med jordstik med.

  Byer i Østrig

  Kitzbühel