Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I KITZBÜHEL

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Kitzbühel

  Kitzbühel er omringet af bjerge og er derfor perfekt for vintersport. Skisportsområdet kan prale af en af de mest svære World Cup bakker, Streif løjpen. Denne lille middelalderby ligger omkring 800 meter over havets overflade i Tyrol i Østrig. Ski fans flokkes fra hele verden til Kitzbuhel for at prøve deres evner af.

  Med en luksusbiludlejning i Kitzbühel er du sikker på at nyde din vinterferie og rejsekomforten! Auto Europe henvender sig til dem, der søger efter prestigefyldte biler og den bedste leje service til deres ferier eller forretningsrejser. Vores luksus biludlejning team hjælper kunder med forskellige ønsker, såsom levering eller transport, for at levere den højeste standard for udlejningssservice.

  Find din drømmebil med Auto Europe

  Takket være vores store flåde af presigefyldte biler, leveret af vores top internationale leverandører, er du sikret at finde det perfekte køretøj til din luksusbilleje i Kitzbühel. Lad det være en VW Toureq, BMW X5, Range Rover, eller Porsche Cayenne, alle biler er udstyret med vinterdæk for at sikre optimal sikkerhed og rejsekomfort. Hvis du tager en gruppe venner til Kitzbühel, vil en Mercedes Viano være et godt valg af bil. Ekstraudstyr såsom snekæder eller skibokse kan blive anmodet mod et ekstra gebyr. Kontakt vores team for yderligere information og lad os rådgive dig i at skaffe dig den ultimative biludlejning til din næste vinterferie i Østrig.

  Afhentningsprocedure

  Hvis du ikke ankommer med fly til Salzburg eller Innsbruck, kan køretøjet blive leveret til dit hotel i Kitzbühel. Ring på vores gratisnummer og arranger en gratis levering til dit skisportsområde. Når du afhenter luksusbilen i Kitzbühel vil du blive bedt om at fremvise et kreditkort i førerens navn. Hvis du nogen spørgsmål før, under eller efter afhentning er vores gratisnummer åbent 7 dage om ugen!

  Trafik og parkering

  Trafik i Østrig er normalt meget jævnt fordelt grundet det godt-organiserede vejnetværk. Når man kører på motorvejene i Østrig skal man altid køre med vignette mærke. Hvis du lander i München lufthavn, tager det ca. to timer at komme til Kitzbühel og en time fra Salzburg eller Innsbruck lufthavn. Det anbefales, at man i bjergene tilpasser hastigheden til vejforholdene, da de lokale veje kan være glatte eller dækket i sne. Biler kan blive parkeret på vejen ved afmærkede områder. Hoteller og skicentre er forsynet med betalelig parkeringsfaciliteter.

  Envejsbilleje

  Luksusbiludlejning med Auto Europe i Kitzbühel giver dig frihed til at rejse som du vil. Både indenlandsk og udenlandsk envejsleje er tilladt mod anmodning. Hvis din ferie begynder i Kitzbühel og du ønsker at returnere din luksusbil i Frankrig, så kontakt vores team og fremvis din rejseplan så vi kan arrangere en skræddersyet biludlejningsservice, som dækker alle dine højeste forventninger!