Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I PARIS

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Paris

  Det er ingen overraskelse at Paris er en af de mest populære turist destinationer i verden. Byen er usædvanlig smuk med ikoniske arkitekture fra Eiffeltårnet til Notre Dame samt mulighederne for at opleve kunst, mode og haute cuisine (finere madlavning). Paris er byen med alt det smukke, selvfølgelig inkluderet de mest eftertragtede luksusbiler. Sikrer dig derfor, at du nyder dit ophold i romantikkens by til det ypperste med en luksusbiludlejning i Paris. Auto Europe tilbyder ikke kun et stort udvalg af luksusbiler fra de bedste udlejere, men også levering og afhentnings-tjenester.

  Find din drømmebil med Auto Europe

  Du har massere at vælge imellem når det kommer til luksusbilleje i Paris. Hvis du ønsker at køre rundt i Paris' gader i en lille stilet Mini, så er Mini Cooper S det perfekte valg til en retro-inspireret ferie. Hvis du er mere til elegance og ønsker en udsølgt køreoplevelse kan vi tilbyde en Porsche Cayenne GTS. Eller for et stykke tysk ingeniørkunst kan man vælge Mercedes S-Class, og nyde det luksuriøse design og avancerede teknologi, som Mercedes er kendt for. For dem som tager til Paris med en større gruppe, kan man med fordel leje en Mercedes Viano, i premium klassen MPV.

  Afhentningsprocedure

  Du kan få arrangeret at din luksusbiludlejning bliver leveret til Charles de Gaulle Airport eller banegård/hotel efter dit valg. Lad os blot vide, hvor du ønsker at leveringen skal ske når du laver din booking, da vi skal have en bekræftelse fra leverandøren. Der kan være et gebyr for leveringen, men dette vil vi informere dig om. Bemærk, at det er et krav, at man skal udlevere to større kreditkort ved afhentning.

  Trafik og parkering

  Der er et par ting man skal have i baghovedet, når man kører sin luksusbil i Paris. Som i enhver større by oplever man også i Paris en overbelastning af trafikken i myldretiden. Derfor er det bedst at køre uden for myldretiden, så man undgår at holde i lange køer. Parkering på gaden er sværere at finde jo længere du kommer mod centrum samtidig med prisen bliver højere. Du kan betale for parkering ved at bruge et parkeringsautomater, selvom disse kun acceptere "Paris Carte" parkeringskort, som kan skaffes i kiosker. Hvis du ønsker at slippe for dette besvær, så kan du betale online for at parkere i Paris' parkeingsområder.

  For at komme nemt rundt i Paris er det en godt at have et tag på de tre ringveje rundt om byen. Den inderste er Périphérique. A86 fører til de inderste forstader og Francilienne fører til de ydre forstader. Det er samtidig nemt at udforske andre dele af Frankrig fra Paris, f.eks. Lyon eller Nantes.

  Envejsleje

  En "envejs" hentyder til bookinger med forskellig afhetning- og returneringssted. Dette inkludere steder inden for samme by. Hvis du er interesseret i at aftente din sportsbil i Paris og returnere den i f.eks. Nice eller Rom i Italien, vil dette blive anset som en envejsleje. Bookinger af denne slags skal bekræftes af det lokale udlejningsfirma før vi kan bekræfte bestillingen. Der kan være et gebyr for denne service.