Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I BORDEAUX

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Bordeaux

  Auto Europe tilbyder luksus biludlejning i Bordeaux i Sydvestfrankrig. Tæt på Atlanterhavskysten og kun ca 250 km nord for den Spanske grænse ligger præfekturet for Gironde - Bordeaux. Bordeaux har siden tidernes morgen være et centrum for vin og de fleste vil også primært kende byen p.g.a. dens vine.

  Lej en luksusbil i Bordeaux og nyd det klassiske franske landskab. Kør også forbi et af de berømte vinslotte som regionen er så kendt for. I en luksusbil i Bordeaux får man også en helt anden opmærksomhed når man nærmer sig et af det respekterede vinslottes hovedindgang.

  På din rundtur i luksusbil kan du jo også køre forbi Toulouse.

  Cabriolet biludlejning Bordeaux

  Drømmer du om en luksus biludlejning er Bordeaux et udemærket udgangspunkt. Lej med en sporty Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S eller tag den mere mageligt i en større SUV i Bordeaux. Det kunne være en en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350.

  Lej en luksusbil i Bordeaux på den nemme måde

  Find din luksusbil i Bordeaux online nemt og hurtige. Du kan også ring til vores telefonnummer på +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Bordeaux.

  Auto Europe tilbyder også luksusbilleje i Nice og Cannes.