Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I GENEVE, FRANKRIG

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Geneve, Frankrig

  Geneve (Genf) i ved de Franske alper er et internationalt financielt og politisk knudepunkt med masser at internationale koncernes hovedkontorere. Heriblandt finder man også en del financielle institutioner. Geneve har derfor, smukt placeret ved foden af alperne samt ved Geneve søen, længe været en rig by, og det ser man. Shoppingmulighederne er gode og man finder her alle luksusmærker.

  Lej en luksus biludlejning i Geneve og kør rundt om geneve søen (Genfersøen). Den nordlige bred er schweizisk og her kommer du forbi den olympiske komitees hovedkontor og museum i Lausanne samt Montreaux der er kendt for sit årlige jazzfestival. Ved Lausanne bør man forlade kystvejen og tage en af de mindre veje 1-3 kilometer fra kysten over de smukke landsbyer og vinmarker.

  Ankommer du til Geneve lufthavn kan du enten gå ud på den Schweiziske eller den Franske side. Det er af betydning når du lejer bil. F.eks. er biludlejning som regel billigere i Frankrig. Dog er der på franske udlejningsbiler sjældent betalt den Schweiziske VIGNETTE vejafgift. Ligeledes finder du meget sjældent vinterdæk i Frankrig hvorimod de er pligt i Schweiz.

  Luksus billeje i Geneve

  Lej en luksus billeje i Geneve. Her kan vi anbefale de sporty biler som Audi TT cuope, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S. Er du mere på udkig efter en SUV til hele familien kan vi anbefale en vintersikker luksusbil som en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350. Så er du klar til at nyde ferien

  Cabriolet biludlejning i Geneve på den nemme måde

  Find din luksusbil i Geneve online nemt og hurtige. Ønske du personlig betjening byder vi selvfølgelig også på god og kompetet service over telefonen. Ring i så fald til vores telefonnummer +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Frankrig