Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I ST. TROPEZ

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i St. Tropez

  St Tropez i Sydfrankrig er af Cote d'Azur pur. Kommer du forbi den første uge i oktober har du mulighed for at opleve Voile de St Tropez hvor stort set alle Middelhavets klassiske yachte kommer forbi. I den første uge af oktober er St. Tropez stedet at blive set og tiden er skruet 50 - 100 år tilbage med de skønneste klassiske yachte fra hele verden. Hold f.eks. øje med "Rowdy" - en racing 40' fra Nye York Yacht Club årgang 1932 der plejer at vinde den traditionelle Rolex Cup. Så er standarden sat. Vil du leje en luksusbil til et besøg under Voile de StTropez er en klassiker som Porsche eller Bently mest passende.

  Kommer du forbi sommeren er der flere tøjmesser og shows i byen. Her finder passende luksusbilleje i St Tropez i form af Mercedes SLK og BMW.

  Cabriolet biludlejning i St Tropez

  Oplev St Tropez med stil. Lej en luksusbil som Audi TT coupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S. Tag på opdagelse i en rigtig sportsvogn på Cote d'Azur. Du kan så tage turen fra St Tropez til Monaco og flasche det bedste du har lært. En unik oplevelse.

  Er du i St Tropez over vinteren kan du også leje vintersikker luksusbil som en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350. Hvorfor give afkald på sikkerheden blot fordi man er på ferie.

  Lej en luksusbil i St Tropez på den nemme måde

  Find din luksusbil i St Tropez online nemt og hurtige. Har du det bedre med personlig betjening prøv at ring på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 og hør mere om luksusbil i St Tropez.

  Luksusbiler i Frankrig finder du billigst og bedste gennem Auto Europe luxusbilleje.