Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I ANTIBES

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Antibes

  Antibes i Sydfrankrig er af Cote d'Azur pur. Det klassiske smørhul kun 45 minutters kørsel vest for Nice Internationale lufthavn er umanerlig charmerende og et elsket udflugtsmål. Det gamle overdækkede marked der nu byder på kunst i alle afskygninger og hen mod middag bliver forvandlet nå restauranterne åbner og stiller deres cafe-borde ud.

  Er man i Antibes er Picasso museet et must. Find det gamle overdækkede marked og du har museet 100 meter i sydlig retning. Lej en lukususbil i Antibe og promernere ad Cote d'Azur med sti.

  Luksus billeje i Antibes

  Du har fra Antibes også godt tilkørselsforholde til hele den Franske sydkyst og alle dets herligheder. Gør oplevelsen i Antibe større - lej en luksusbil som Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S. Tag på opdagelse in en rigtig sportsvogn i Cote d'Azur og Liguriens smukke bagland. Har du mod på en længere tur er den mest berømte tur over alperne keldet "Route des Grandes Alpes" en unik oplevelse.

  Skal du på skiferie i nærheden af Antibes som f.eks. ISOLA2000? Så reserver en passende bil til de forhåbentlig snedækked veje som en vintersikker luksusbil som en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350 og start ferie med en afslappet og sikker bil.

  Lej en luksusbil i Antibes på den nemme måde

  Find din luksusbil i Antibes online nemt og hurtige. ønske du personlig betjening så ring til vores kompetente kundeservice på telefonnummer +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Antibes.

  Luksusbiler i Frankrig finder du billigst og bedste gennem Auto Europe luxusbilleje.