Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I MONTE CARLO

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Monte Carlo

  Auto Europe tilbyder luksusbiludlejning i Monte Carlo i Sydfrankrig. Monte Carlo i bystaten Monaco hvor casinoer, luksusyachts og glamour kæmper om de rige og de smukkes opmærksomhed.

  Monte Carlo kender man også for det årlige Formel-1 Granpris hvor bydelen bliver lukket af og omdannet til et gadeløb. Larmen er utroliig men stemningen er høj. For en god udsigt på mere fransk maner så tag forbi Vieille Ville boules club Monaco for enden af Avenue de Pins og få det store overblik.

  Også ved Monaco Boat Show i slutningen af september finder man det internationale jetsettet. Uden at vide det spankulere du måske rundt mellem russiske oligakker i flipflops og falder over diverse princer og princesse. Vil du mikse her er den bedste entree selvfølgelig i en luksusbil i Monte Carlo.

  Har du en luksusbil i Monte Carlo i den mere sporty udgave er det et must at køre turan ad La Grande Corniche til Nice (ikke den lave "Basse Corniche" og ej heller nr. 2 "Moyenne Corniche"). Denne strækning er ikke uden grund kendte som Europas mest romantiske vej bestrøet med luksuspaladser.

  Lej en luksusbiler eller cabriolet i Monte Carlo

  Drømmer du om en luksus biludlejning er Monte Carlo et udemærket udgangspunkt. Lej med en sporty Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S eller tag den mere mageligt i en større SUV i Monte Carlo. Det kunne være en en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350.

  Lej en luksusbil i Monte Carlo på den nemme måde

  Find din luksusbil i Monte Carlo online nemt og hurtige. Ønske du personlig betjening byder vi selvfølgelig også på god og kompetet service over telefonen. Ring i så fald til vores telefonnummer +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Frankrig.