Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUSBILLEJE I MARSEILLE

  Luksusbiludlejning verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksusbiludlejning verden over

  Luksusbiludlejning i Marseille

  Marseille i Sydfrankrig er med Marseille Internationale lufthavn er praktisk placeret midt på den franske Middelhavskyst.

  Du kan fra Marseille køre østover mod Cote d'Azur og Nice eller vestover mod den Spanske grænse. endeligt hat du baglandet bag kysten i retning af Lyon og hele Provence. Drømmer du om en luksus biludlejning er Marseille et udemærket udgangspunkt. Om du ønsker en mindre og agil sportsvogn som Audi TT cupe, Audi A5 Cabriole, Mercedes SLK og SL 300 eller Porsche Cayman S finder du rigeligt med udfordrende vejstrækninger både mod øst og vest. Lej en luksus biludlejning i Marseille.

  Lej en luksusbiler eller en cabriolet i Marseille

  Har du brug for en større bil tilbyder vi også SUV'er i Marseille. Det kunne være en en Audi Q5, BMW X6, VW Touareg eller en Mercedes GL 350. I en sådan er sikkerheden af bedste klasse og du kan slappe af og fokucere på din rejse.

  Lej en luksusbil i Marseille på den nemme måde

  Find din luksusbil i Marseille online nemt og hurtige. Ønske du personlig betjening byder vi selvfølgelig også på god og kompetet service over telefonen. Ring i så fald til vores telefonnummer +45 78 75 53 06. Her svare vi også på generelle spørsmål om biludlejning i Marseille.