Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I FRANKRIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Frankrig

  Få en god start på din ferie med en biludlejning i Frankrig til nogle af de bedste priser online. Hvad end du leder efter en sportsvogn eller en SUV til en skiferie i de franske alper eller et luksuriøst køretøj til at strejfe den franske riviera, vil vores fantastiske flåde ikke skuffe dig. Se vores udvalg af udlejningsbiler og book din drømmebil i Frankrig gennem vores sikre bookingmaskine.

  Hvorfor leje en minibil i Frankrig?

  Lej bil i miniklassenTag på en biltur i Frankrig med din nærmeste og besøg alle de romantiske steder, der er ideelle til par. Kør ned i Loire-dalen, besøg slotte og stop for vinsmagning. Uanset hvilken del af Frankrig du planlægger at besøge, kan en minibil være din ideelle følgesvend på vejen. Nem at finde parkeringspladser til og økonomisk at køre. En minibil vil spare dig penge og tid på din ferie.
  Populære modeller i miniklassen: Renault Twingo, Fiat 500, Ford Ka, Smart For Two, Toyota Aygo, Peugeot 107.

  Hvorfor leje en økonomibil i Frankrig

  Lej bil i økonomiklassenHvis du tager en kort tur til Frankrig, en romantisk ferie kun for to, kan du overveje at leje en økonomibil. Køretøjer i denne kategori er økonomiske med brændstof og har nok bagagerum. Disse biler er et godt valg for bykørsel, hvor manøvrering af små biler er særlig praktisk, når du leder efter en parkeringsplads.
  Populære modeller i økonomiklassen: Ford Fiesta, Opel Corsa, Peugeot 208, Smart For Four, Citroen C3, Fiat Punto, Renault Clio.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Frankrig

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbiler er i en klasse højere end økonomien. Kompakte biler er derfor større i størrelse, men er også nemme at manøvrere gennem byens gader. Disse biler anbefales til byferier og landskabsture for grupper på op til fire personer. På trods af et økonomisk brændstofforbrug har kompakte biler ofte også ret kraftfulde motorer.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat 500L, Fiat Tipo, Ford Focus, Opel Astra, Toyota Auris, Peugeot 308, Opel Mokka, Renault Megane.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Frankrig

  Lej bil i mellemklassenMellemklassen anbefales til landskabsture med familie eller venner. Mellemklassens køretøjer er store og har kraftige motorer til at få dig komfortabelt gennem det franske landskab. Disse biler er også optimale til ture ved den franske riviera eller besøge på de berømte franske vinmarker. Med nok benplads og en rummelig kabine er disse køretøjer ofte booket til længere rejser.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Renault Scenic, Fiat 500X, Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Peugeot 3008, VW Touran, Opel Zafira.

  Hvorfor leje en familiebil i Frankrig

  Lej bil i familieklassenDe største sedanbiler falder ind under denne kategori. Med denne type bil har du masser af benplads og masser af plads til din bagage. Biler i denne klasse er komfortable til grupper på fire til fem personer. Kraftfulde motorer sikrer komfortable ture. Familiebiler er ofte godt betalt i forhold til mindre kategorier. Tjek vores udvalg for tilbud på familiebiler i Frankrig.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Peugeot 508, Toyota Avensis, Citroen C5, VW Passat, Renault Talisman, BMW 3 Series.

  Hvorfor leje en luksusbil i Frankrig

  Lej en luksusbil Tillad dig selv en lille smule luksus ved at leje én af vores prestigebiler i Frankrig. Auto Europes luksusflåde omfatter førsteklasses sportsvogne samt avancerede limousiner og cabrioletter. Kontakt en af vores medarnejdere og vælg et køretøj, der vil føje et ekstra touch af glamour til dine rejser i Frankrig. Auto Europe tilbyder nogle fantastiske tilbud på luksusbiler, kig på vores udvalg og tag det bedste valg.
  Populære biler i luksusklassen: Volvo s90, BMW 5 Series, BMW 4 Series, Mercedes E-Klasse, Mercedes S-Klasse, Audi A5, Mercedes E-Klasse, Audi A6, Mercedes GLC.

  Hvorfor leje en SUV i Frankrig

  Lej en SUV SUV-køretøjer lejes ofte til rejser i Alperne, hvad end det er til vandreture eller skiferie, men du behøver ikke at tage til bjergene for at leje BMW X5. SUV'er er tilgængelige i større byer og lufthavne over hele landet.
  Populære modeller i SUV klassen: BMW X3, BMW X5, BMW X4, Renault Kadjar og andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Frankrig

  Lej en van/minibusVans er en favorit kategori blandt større grupper af rejsende, og er en bedre aftale end at leje to mellemstore biler. Ni personers vans er perfekte til 5-7 rejsende med bagage. Disse biler tilbyder dig mest indre rum.
  Populære modeller i van klassen: Renault Traffic 9 passagerer, V Class 8 passagerer, VW Sharan 7 passagerer, Mercedes Vito 9, Ford Turnero og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.