Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BASTIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Bastia lufthavn - Søg og spar

  Bastia er en mindre fransk provinsby, som er beliggende på den franske ø Korsika. Øen har været styret af den franske regering siden 1768, hvor den idag har lidt over 250.000 indbyggere. Bastia er beliggende på øens nordøstlige del, og har indbyggermæssigt knap 50.000 indbyggere. Det er Korsikas anden største by blot overgået af Ajaccio. Bastia huser øens største havn, hvor størstedelen af Korsikas´ forsyninger bliver fragtet til. Med billeje fra Bastia lufthavn kan du udforske de mange omgivelser. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bastia du kan læse på anmeldingssiden .

  Information om lufthavnen

  Bastia lufthavn er en mindre international lufthavn som delvis bejtener Korsika og Bastia by. Lufthavnen betjener årligt knap 1,5 mio. passagerer. Bastia lufthavn er blot beliggende 20 km syd for Bastia by, hvilket gør det til en overkommelig oplevelse at færdes frem og tilbage. Den forbinder dig i dag med store dele af Vesteuropa. Lufthavnen har de seneste år oplevet massiv vækst, hvilket er sket i takt med at øens popularitet er steget. Med biludlejning fra Bastia lufthavn kommer du godt fra start.

  Bastia lufthavn (BIA)
  Officielle navn: Aéroport de Bastia Poretta
  Adresse: Poretta rte de l'Aéroport, 20290 Lucciana, Frankrig
  Beliggenhed: Bastia lufthavn er beliggende omtrent 20 km fra byens centrum
  Flyselskaber som opererer fra Bastia lufthavn: Der er ialt 17 forskellige flyselskaber, som opererer fra Bastia lufthavn. Heriblandt er nogle af Europas største flyselskaber såsom Airfrance, British Airways, Lufthansa og Easyjet. Det er ikke muligt at flyve direkte til Danmark - her er det nødvendigt at mellemlande i en europæisk lufthavn såsom Paris eller Hamborg.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Bastia lufthavn?

  Alle biludlejningsfirmaer er beliggende indenfor i terminalbygningen, hvor de ligger ud til parkeringspladserne. I lufthavnen vil der ligeledes være skilte som peger hen mod udlejningsfirmaerne. Når du skal aflevere køretøjet igen, skal du køre mod udlejningsskiltene, da der er en speciel parkeringsplads tilknyttet disse. Inden du kører afsted vil det være ideelt at have læst de franske færdselsregler. Når du skal afhente bilen skal du medbringe din voucher, kørekort og kreditkort. Nedenstående finder du udvalgte udlejere i Bastia lufthavn. Reserver med Auto Europe få en fantastisk ferie.

  Europcar billeje i Bastia lufthavn Europcar i Bastia lufthavn
  Poretta rte de l'Aéroport,
  Lucciana, Frankrig 20290

  +33 (0)4 95 30 09 50
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 6.30 - 23.
  Hertz billeje i Bastia lufthavn Hertz i Bastia lufthavn
  Poretta rte de l'Aéroport,
  Lucciana, Frankrig 20290

  +33 (0)4 95 30 05 00
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7 - 23.
  Sixt billeje i Bastia lufthavn Sixt i Bastia lufthavn
  Poretta rte de l'Aéroport
  Lucciana, Frankrig 20290

  +33 (0)8 20 00 74 98
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 7:30 - 23:30.
  Budget billeje i Bastia lufthavn Budget i Bastia lufthavn
  Poretta rte de l'Aéroport
  Lucciana, Frankrig 20290

  +33 (0)4 95 54 54 09
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: kl. 8:30 - 23.
  Enterprise billeje i Bastia lufthavn Enterprise i Bastia lufthavn
  Poretta rte de l'Aéroport
  Lucciana, Frankrig 20290

  +33 (0)4 95 36 07 85
  Åbningstider:
  Søndag - fredag: kl. 8:30 - 19. Lørdag: kl. 8:30 23.30.

  Terminaler

  Bastia lufthavn består overordnet set kun af én terminal, som både huser afgange og ankomster. Den specielle arkitektoniske bygning har ialt kun 5 gates, hvor alle fly skal boardes via trappe og gang på flyvepladsen. Den mindre lufthavn råder primært over et plan, hvor størstedelen af faciliteterne, restauranter osv befinder. Lufthavnsbygningen er beliggende parallelt med lufthavnens landingsbane på omtrent 2.500 meter.

  Lufthavnens faciliteter

  Grundet lufthavnens størrelse er det også begrænset hvor mange faciliteter, som bygningen kan kapacitere. I selve terminalen finder du informations skrank, som man kan henvende sig til, hvis du har eventuelle spørgsmål. Har du brug for at hæve valuta, finder du ligeledes en hæveautomat i terminalbygningen. Til ventetiden kan man tilslutte sig lufthavnens internet. Spredt over hele lufthavnen finder man også forskellige barer og restauranter. Alle restaurationerne er beliggende i afgangsområdet. Få derfor en god start på din ferie med biludlejning fra Bastia lufthavn.

  Hvordan kommer jeg til og fra Bastia lufthavn

  Der er ialt tre transportmuligheder at komme til og fra lufthaven på. Med offentligt transport kan man benytte shuttlebusser som kører fra lufthavnen til Bastia by hvert 25. minut. Der er i alt to ruter, som forbinder lufthavnen med Bastia by. En busbillet koster 9EUR, og busserne drives af Autobus Bastiais. Derudover holder der taxaerne lige udenfor terminalbygningen. Den bedste transportmulighed vil til hver en tid være billeje fra Bastia lufthavn.

  Parkering tips

  Bastia lufthavn tilbyder tre parkeringsområder, hvor du kan parkere din udlejningsbil. Parkeringsområderne er alle beliggende overfor terminalsbygningen. Den første parkeringsplads er forbeholdt kortvarighed parkering, anden parkeringsplads er forbeholdt langvarig parkering og tredje parkeringsområde er eksklusivt forbeholdt for abonnenter. Generelt set er det overskueligt at finde parkeringsplads i Bastia by. Dog skal man være forberedt på, at der kan være trængsel.

  Nyttige link

  Bastia lufthavns hjemmeside