Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BASTIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bastia med Auto Europe

  Hedder årets rejsedestination Korsika? Se frem til en uforglemmelig ferie! For at få dig trygt og komfortabelt fra A til B, book din biludlejning i Bastia via Auto Europe. Vi har mange års erfaring inden for billeje og hjælper gerne med at finde en egnet lejebil. Se alle vores tilbud i den ønskede periode og du vil blive oplevet over den billige pris. Har du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev? Dette vil give dig yderligere rabatter på allerede reducerede priser, som udelukkende er forbeholdt vores nyhedsbrevsabonnenter. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bastia du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik og parkering

  Korsika er egnet til at udforske til fods og på cykel - men bilen er og bliver det mest bekvemme transportmiddel. Med en udlejningsbil fra Auto Europe kan du komme til steder, der er gemt væk med offentlig transport. Du må ikke bekymre dig om lokalbefolkningens dynamiske kørestil. Lad dem overhale dig og nyde den vidunderlige naturoplevelse i fred. Vi lover at du vil elske landskabet, der vil vise sig under turen. På motorvejen er hastighedsgrænsen 90 km/t på Korsika. Denne fart kan som regel opnås på de nationale veje. På almindelige landeveje skal man forvente med en gennemsnitlig hastighed på 40 til 50 km/t. Bemærk at der før i tiden ofte var hastighedsovertrædelser og spirituskørsel. Dette førte ofte til tragiske ulykker og derfor foretoger de korsikanske myndigheder derfor i dag regelmæssig hastighedskontroller. Især er nord-syd N198 ruten Bastia-Bonifacio påvirket. Der er stationære fartkameraer næsten overalt og omkring alle byer. Et nyt trafikskilt angiver sådanne radarstyringer i hele Frankrig.

  Hvis du kommer direkte fra skibet, skal du parkere på Place Saint-Nicolas. Indgangen til parkeringspladsen og parkeringshuset ligger ved ubådstårnet ved anden rundkørsel mod syd. Herved er du allerede få skrift fra centrum. Hvis du følger skiltene til St-Florent, finder du flere parkeringshuse i nærheden af togstationen. Foran citadellet er der nok muligheder for sikkert, at parkere sin billeje i Bastia.

  Geografisk information

  Efter Sicilien og Sardinien med Olbia tæt på er Korsika den tredje største ø i det vestlige Middelhav. Bastia er en havn, der blev grundlagt i 1378 af Genoese i det nordlige Korsika. Byen er større end den ser ud til! Bastia har et areal på kun 20 kvadratkilometer og er hjemsted for omkring 43.000 indbyggere og betragtes som erhvervslivets hovedstad på Korsika. Uanset om man er til snoede gader, barokke kirker og omfattende bibliotek - så har det populære turistmål meget at tilbyde og glade besøgende med uforlignelige charme. Gå ikke glip af Rådhuspladsen Place de l'Hôtel de Ville: Der er hver morgen fra tirsdag til søndag et ugentlige marked med frisk frugt, grøntsager, ost, pølser, fisk og andre produkter fra regionen. Søndag morgen er det bedst at komme op lidt tidligere, fordi loppemarkedet på den centrale Place Saint Nicola ligger her med utallige attraktive tilbud.

  Bastia Lufthavn

  Bastia Lufthavn ligger på den franske ø Korsika omkring 20 km syd for Bastia. Lufthavnen har været under ombygning de seneste år og er derved blevet et endu vigtige mål for turisme.

  Officielt navn: Bastia-Poretta
  Hjemmeside: www.bastia.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 95 54 54 54

  Offentlig transport

  Bus
  I sommermånederne kører busser mellem de fleste steder mindst en gang om dagen. I Ajaccio og Bastia er der også en bybus service i den indre by.

  Tog
  Udvidelsen af jernbanenettet i Korsika tog 16 år. Den kendsgerning at den verdensberømte arkitekt Eiffel hjalp med opførelsen af en af de vigtigste broer, er kun kendt for nogle få. Resultatet af disse detaljerede værker er gode togforbindelser mellem byerne Bastia, Corte Ajaccio, Calvi og Casamozza. I 2004 startede rehabilitering af hele ruten, hvor mange stationer og materiel skulle fornyes. Husk på at en biludlejning i Bastia er det nemmeste, hvis man vil opleve regionen uden at skulle overholde en tidsfrist.

  Nyttige links

  Turistinformation Bastia