Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MULHOUSE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Mulhouse – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder biludlejning i Mulhouse i Frankrig som ligger tæt på den tyske og schweisiske grænse. Med over 60 års erfaring kan vi med god samvittighed kalde os eksperter i biludlejning i Mulhouse og andre destinationer i Frankrig. Vi værner konstant om vores gode forhold til de bedste biludlejningsfirmaer rundt om i verden og er stolte over de fordele vi derigennem kan tilbyde vores kunder i form af den bedste oplevelse og service

  Der er mange ting at se og gøre med en billeje i Mulhouse. Tag forbi et af de spændende museer Cite de l'Automobile(Musee national de l'automobil) og Musee Francais de Chemin de Fer der respektivt er automobilmuseum og jernbanemuseum.

  Som industriby har Mulhouse tilegnet sig kælenavnet "Franske Manchester", og byen lægger også grund til Upper Alsace Universitet.

  Deruover er også et besøg på det Rhinske renæssance hotel - Hôtel de Ville fra det 16. århundrede en oplevelse værd. En gåtur i den gamle industribys arbejderkvarter giver et skildrende indtryk af hvordan bystrukturen fungerede i den tidlige industrialder. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Mulhouse du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Hvis du planlægger at afhente din biludlejning i Mulhouse og tage på en biltur i regionen, kan du gøre det forholdsvis kvit og frit, i det motorvejene i Alsace er gratis! Byen Mulhouse er også meget tæt forbundet med andre destinationer. Både Strasbourg og Zürich kan nås inden for halvanden time, den første via motorvejen A35 og sidstnævnte via A3. Kører du mod sydvest, kan du komme til Lyon i løbert af omkring tre og en halv time via A36 og A6.

  Byen Mulhouse passer godt til dem, der ønsker at parkere deres biludlejning inde i byen. Der tilbydes mere end 4000 parkeringspladser på gaden samt over 3300 pladser inden for parkeringspladser.

  Hvis du ønsker at vide mere om færdselsreglerne i Frankrig, kan du læse med her!

  Geografisk information

  Mulhouse ligger i det østlige Frankrig, tæt på grænserne til Schweiz og Tyskland, hvilket giver en oplagt mulighed, for at kunne besøge disse lande. Byen ligger i Haut-Rhin departementet, i Alsace-regionen. Byen er opdelt i en øvre og nedre by og dissekeret af floderne Doller og Ill. Den varmeste tid at besøge Mulhouse er mellem juni og august, men det kan også forventes, at der regner i løbet af sommermånederne.

  Mulhouse Lufthavn

  Mulhouse har ikke sin egen lufthavn, men deler snarere med Basel og Freiburg. Denne lufthavn hedder EuroAirPort, og ligger omkring 25 km syd for Mulhouse. Byen kan således nemt nås med en biludlejning fra lufthavnen.

  EuroAirPort (MLH, BSL)
  Telefon: +33 3 89 90 31 11
  Hjemmeside: www.euroairport.com/en/

  Offentlig transport

  Udover at bestille en billeje i Mulhouse, kan du også komme rundt i byen med offentlig transport. Sporvogne og busser drives af Soléa. Billetter kan købes ved hjælp af kreditkort eller kontanter i billetmaskiner, som findes på hver station. >Du kan også købe billetter på Soléa agenturer, centralstationen og udvalgte butikker.

  Sporvogn
  Der er tre sporvognslinjer i drift i Mulhouse, som alle krydser i Porte Jeune. Der er også en hybrid sporvognslinje, som løber fra centralstationen til Thann.

  Bus
  Bussenettet består af 22 forskellige ruter, der tager dig rundt i byen og i det omkringliggende område.

  Tog
  Hovedbanegården, Gare de Mulhouse, ligger på Rhin-Rhône og TGV-linjerne, og opererer til Paris, Strasbourg og Lyon samt Frankfurt på tværs af grænsen.

  Nyttige links

  Turistinformation - Mulhouse