Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MONTPELLIER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Montpellier - Altid billige priser

  Montpellier er den 7. største by i Frankrig, og er beliggende i den sydlige del af landet. Tæller man det metropole område med har byen ca. 600.000 indbyggere. Montpellier betragtes primært som en studieby, hvilket også munder ud i at 1/3 af inbyggerne er studerende. Byen rummer tre universiteter og yderligere uddannelsesinstitutioner. Montpellier er den tredje største by ved middelhavskysten blot overgået af Marseille og Nice. Byen rummer mange fantastiske seværdigheder, hvilket gør biludlejning i Montpellier relevant.

  Vores professionelle reservationsagenter sidder store dele af døgnet klar til at hjælpe dig. Som en af de eneste virksomheder i branchen har vi over 60 års erfaring. Auto Europe kombinerer billige priser med fremragende kundeservice. Vi er til stede ved over 24.000 udlejningssteder, som er fordelt over 180 lande. Ring endeligt til os på +45 78 75 53 06 for at vide mere. Hos Auto Europe har du muligheden for at læse biludlejningsanmeldelser fra Montpellier og dermed danne dig et godt indtryk af hvad du kan forvente af os og din lejebil.

  Hvordan er trafikken i Montpellier?

  Ligesom i så mange andre større byer er Montpellier også svært trafikkeret myldretiden. Montpellier er omringet af et stort motorvejsnet, hvilket gør det overskueligt at komme til og fra byen. Uden for myldretimerne er det muligt at færdes i byens centrum uden trafikale problemer. Med infrastrukturen som omringer Montpellier, er det let og bekvemmeligt at færdes i Østeuropa.

  Hvor kan jeg parkere med udlejningsbil i Montpellier?

  Montpellier er en brugervenlig by som huser over flere tunsinder af parkeringspladser. Der tilbydes parkeringspladser ved de største togstationer, som er ideelt hvis du skal besøge byens centrum i myldretimerne. Ved togstationerne er der samlet det tilknyttet 5.000 parkeringspladser. Over hele byen er der ligeledes anlagt forskellige parkeringshuse og parkeringsområder, som er tilgængelig for beboere såvel som besøgende. Parkeringshusene har åbebnt 24/7. Parkeringsmulighederne kan som altid anvendes mod et parkeringsgebyr. Parkeringspriserne afhænger af tid og dag.

  Montpellier lufthavn

  Montpellier lufthavn er en mindre lufthavn, som er beliggende ca. 10 km. øst for byens centrum. Det tager ca. 15 - 20 minutter at køre fra lufthavnen til centrum. Lufthavnen betjener årligt ca. 1.9 mio. passagerer. Montpellier lufthavn betjener primært det sydøstlige Frankrig. Som det eneste selskab har SAS sæsonmæssige flyvninger til København.

  Montpellier-Méditerranée Airport (MPL)
  Adresse: CS 10001 Mauguio Cedex, 34137, Frankrig
  Telefon: +33 825 83 00 03
  Hjemmeside: https://montpellier-airport.com/

  Hvad skal du foretage dig i Montpellier

  På trods af Monpelliers størrelse er der rig mulighed for at udforske de man shoppemuligheder. I Grand Rue Jean Moulin finder man utallige tøjforretninger og kæder, såsom Mango, Lush og L'Occitaine. Er man shoppeinteresseret er Montpellier det rigtige sted. Montpellier tilbyder turer fore turister, hvor man får en gennemgang af byens historie. Oplev de mange grønne parker hvor der er ubegrænset muligheder for at slappe af. I denne anledning bør man ligeledes se den botaniske have, som strækker sig over 4.6 hektar og går helt tilbage til 1593. Med biludlejning i Montpellier vil du få en fantastisk tur.

  • Place de la Comédie: er Montpelliers centrum og dermed tæt beliggende på byens hovedbanegård. Seværdigheden kan derfor overkommeligt nåes via sporvogn. Det er et perfekt sted at starte med at gå på sightseeing i Montpellier. Det markeret centrum er omgivet af hyggelige cafeer og restauranter. Byens størst kunstmuseum er ligeledes beliggende ved denne plads.

  • Cathedrale St Pierre: er byens største og mest spektakulære katedral. Seværdigheden er Montpelliers mest imponerende gotiske bygning. Katedralen kan besøges gratis, og snyd ikke dig selv for at opleve det fantastiske bygningsværk. Den blev etableret i 1364, og har sidenhen stået som byens største katedral.

  • Promenade du Peyrou: er bedre kendt som Royal Square of Peyrou, og er en af byens største arkitektoniske værker. Dette fascinerende mesterværk blev designet i 1768 af Henri Pitot. Promenade du Peyron er et vidunderligt værk, som står storlysende om aftenen, hvilket er med til at danne uforglemmelige minder.

  • Musee Fabre: er byens største museum, som huser verdenskedte malerier og kunstværker. Museet er beliggende på Esplanade ved Place de la Comédie. Infrastrukturelt er det derfor overkommeligt at blive transporteret til uanset hvor man er i byen. Museet består af flere etager, så planlæg din dag inden du tager afsted. Det er altid gratis at besøge museet den første søndag om måneden.

  Bedste dagsture med biludlejning i Montpellier

  Occatanie regionen er fuld af interessante oplevelser, som man bør se og opleve på egen hånd. Besøgende har fantastiske landskaber inden for få kilometers afstand. Med kort afstand i bil eller bus kan køre til stranden, hvor man kan slappe af foran det krystalblå vand. Bevæger man sig lidt udenfor byen kan man opleve de fantastiske vinmarker og tilhørende vingårde.

  Området nær Montpellier regionen består af gamle fascinerende bygninger, skulpturer og værker som blot venter på at blive udforsket. Området er fuld af liv og aktiviteter, som egner sig til enhver familie. Det fantastiske område langs middelhavet tiltrækker hvert år tusinder af turister. Occitanie regionen er mest populær om sommeren, hvor det varme klima er interessant for mange nordlige europæiske lande. En billeje i Montpellier er den perfekte start på ferien. 

  Béziers

  Béziers er en sydfransk by beliggende i Occatanie regionen. Byen besidder det kendte Feria de Béziers event, som er et stort tyrefægtningsarrangement. Det er et femdages event, som hvert år tiltrækker én million besøgende. Det tager omtrent en times tid at køre fra Montpellier til Béziers. Den sydfranske by er en af Frankrigs ældste byer. I 2013 viste søgninger at byens historie går helt tilbage til 575 f.kr.

  Arles

  Arles blev grundlagt 46 år f.kr. af Julius Cæsar. Den sydfranske by er beliggende 80 km øst for Montpellier. Færdes man i bil tager turen ca. en times tid. Byen består af forskellige gamle romerske bygninger, såsom amfiteater og kirke. Byen huser forskellige værker, som står noteret på UNESCOs verdensarvliste.

  Nîmes

  Nîmes er en by i Occatanie regionen i det sydlige Frankrig. Byen har et inbyggertal på omkring 150.000. Nîmes er beliggende ved middelhavet og Cévennes bjergene. Du har derfor massere af muligheder for at nyde områdets fantastiske natur og omgivelser. Nîmes er oftest blevet betegnet som det franske Rom grundet Nîmes Arena. På mange punkter minder den også om Colosseum, og er derfor et besøg værd.

  Narbonne

  Narbonne er blot beliggende 9 km fra middelhavet. Ligesom de øvre ovenstående steder består byen også af gamle romerske bygninger, som man udelukkende bør besøge. Byen er beliggende ved nærtliggende kanaler og flod er, som er med til at sætte sit præg på det fantastiske landskab. Narbonne har omtrent ca. 55.000 inbyggere og er en af Frankrigs ældste byer.

  Geografisk information og historie

  Montpellier er beliggende i det sydlige Frankrig - mere specifikt 10 km fra middelhavet. Byen er beliggende 170 km fra Marseille, 240 km fra Toulouse og 750 km fra Paris. Inden for relativ kort køreafstand kan man ligeledes køre til det nordlige Spanien eller Italien. Montpellier er den anden største by i Occitanie regionen. Sydfrankrig er en af de mest populære feriedestinationer, og Montpellier er ingen undtagelse. Om sommeren er gennemsnitstemperaturen omkring 30 grader, hvor temperaturen i vintermånederne omtrent er 10 grader.

  Byen er en ældgammel universitetsby der fungerer som der administrative center i Occitanie regionen. Montpellier er specielt kendt for dens bygninger, som blev opført i 1700- og 1800-tallet. Montpelliers historie er relativ kort ift. andre franske byer. I 1200-tallet blev byen styret af Guilhem familien, som oprindeligt var fra Toulouse. I 1349 havde kong Philip d. 6 styret over Montpellier og Frankrig. I 1600-tallet bød univeristeterne verden bedste studerende velkommen. Eftermælet om en af verdens bedste universiteter lever derfor blandt andet videre i dag. Denne region egner sig derfor perfekt til billeje i Montpellier.

  Hvordan kommer jeg rundt i Montpellier?

  Som nævnt ovenstående består Montpellier af gamle gågader, veje og bygninger. Ønsker man at opleve seværdighederne nær centrum, anbefales det at stille bilen og opleve det til fods. Montpellier er omringet af et stort infrastrukturelt vejnetværk, som gør at man let kan komme fra a til b. Der er ligeledes muligt at leje cykler, som også er en ideel transportmulighed.

  Bus

  I Montpellier køre der forskellige busser, som i alt dækker over 36 buslinjer. Det er TaM (Montpellier Agglomération Transport company), som står for den daglige drift. Det er muligt at købe busbillet på billetkontorer, forretninger og automater. Busserne forbinder Montpellier med 30 omkringliggende byer.

  Sporvogne

  TaM opererer ligeledes byens sporvogne, som er en af byens absolut mest populære transportmuligheder. Dette er det perfekte alternativ til dig, som ønsker at undgå myldretrafikken. TaM opererer i alt 4 sporvognslinjer, som dækker de mest centrale steder i byen.

  Taxi

  Er man ikke interesseret i at gå efter stoppesteder, kan man benytte byens taxaer. Køretøjerne befinder sig primært ved byens centrum, hovedbanegård og lufthavn. Om dagen koster det 0,82 EUR pr. kilometer, hvor det om natten koster 1,23 EUR. Startgebyret vil altid være 2,00 EUR.

  Nyttige links

  Turistinformation