Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TOULOUSE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Toulouse – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder kvalitets biludlejning i Toulouse og har destinationer mere end 24.000 steder i 180 lande. Vi sørger for konkurrencedygtige priser og en super service. Det kan vi give på grund af vores stærke partnerskab med lokale og internationale leverandører. Toulouse kaldes i øvrigt også 'La Ville Rose', der betyder 'Den Lyserøde By'. Mange af byens bygninger er af røde mursten og får derfor et lyserødt skær. Byen er specielt kendt for sine forbindelser til luftfartsindustrien, da Airbus har hovedsæde, samtidig med at det største rumcenter ligger i denne by. Byens universitet er blandt de ældste i Europa og har mere end 103.000 studenter. Se hvad andre rejsende synes om Auto Europes produkter og tjenester ved at læse de mange biludlejningsanmeldelser fra Toulouse, som vore kunder har skrevet.

  Trafik og parkering

  At anvende en biludlejning i Toulouse er ikke særlig kompliceret, men man skal dog forvente en del trafik i sommermånederne. En vigtigt ting at huske på, er at byens centrum har mange smalle gader, mange gågader og parkering kan være svær at finde. Toulouse ligger i centrum for fire motorveje, A61, A62, A64 og A68. Det gør, at man nemt kan udforske naboregionen og komme ud af byen og opleve naturen. Har man mod på en længere, men utrolig smuk køretur, kan man køre til Montpellier og fortsætte til Marseille og tage Rivieraen til Nice.

  Parkering

  Som nævnt overfor, så er gadeparkering meget begrænset. Finder man en parkeringsplads i centrum, så er fristen normalt 2 timer, mens andre steder i byen er grænsen 4 timer. Fra mandag til lørdag skal man generelt betale, hvor der om søndagen er ganske gratis at parkere bilen. Der findes heldigvis mange praktiske parkeringshuse i byen, hvor man kan efterlade bilen uden bekymringer og der vil være mulighed for langtidsparkering. Andre parkerer lejebilen tæt på en metrostation og tager derefter metroen ind til centrum. Kunne du tænke dig at vide mere om kørsel i Frankrig, så læs mere her.

  Geografisk information

  Toulouse ligger i Midi-Pyrénées regionen, hvilket er omtrent halvvejs mellem Atlanterhavet og Middelhavets kyst. Det er den fjerde største by i Frankrig, kun overgået af Paris, Lyon og Marseille. Byen ligger i det sydlige Frankrig og har et tempereret klima med varme somre og milde vintre. Selvom byen er langt væk fra de hårde vintre i Nordeuropa, så falder temperaturen dog væsentligt i vintermånederne og man kan i få tilfælde opleve sne. Sommeren er ganske varm, hvor temperaturen ofte overstiger 30°C. Med en billeje er den bedste periode, at opleve byen på, forår og efterår, da temperaturerne er behagelige med en masse solskin. Har man tid og mod, så kan vi også anbefale at man køre mod Montpellier, hvorefter man fortsætter videre mod Lyon.

  Toulouse lufthavn

  Lufthavnen er beliggende ca. 7 km vest for Toulouse og varetager årligt omtrent 8 millioner passagerer.

  Toulouse Blagnac Airport (TLS)
  Adresse:Aéroport Toulouse-Blagnac, 31703 Blagnac, Frankrig
  Hjemmeside: www.toulouse.aeroport.fr
  Telefon:+33 825 38 00 00

  Offentlig transport

  Byens offentlige netværk består af bus og metro, der drives af Tisséo. Metroen har to linjer, A og B. De kører begge i byens centrum og er i drift fra 05:15 til 00:00 hverdag. I byen kører der også shuttle-busser rundt, hvilket er super smart for turister, da den kører rundt til de historiske steder og den er ganske gratis at anvende.

  En anden vigtig del af byen, er hovedbanegården, der varetager højhastighedstog fra Lille, Bordeaux, Lyon, Paris og Marseille. På grund af byens moderne infrastruktur, så er det altid nemt at komme fra A til B.

  Nyttige links

  Turistinformation Toulouse