Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA TOULOUSE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Toulouse Lufthavn med Auto Europe

  Toulouse er måske ikke så fremtrædende som Nice eller Paris, men det er bestemt en interessant og alsidig by. Først og fremmest har den en unik position mellem Atlanterhavet og Middelhavet, der gør den til et godt udgangspunkt til at udforske den sydlige del af Frankrig. Toulouse byder på kulturarv, basilikaer, katedraler og gamle bygninger. Den kan også prale med sin gamle bydel og et dynamisk liv, der er fyldt med kulturelle arrangementer. Selve byen er hjemsted for det aeronautiske center og berømte rumfartsmuseum. Byens kælenavn er "Den Lyserøde By" (La Ville Rose), som henviser til sin unikke arkitektur og den dominerende farve, der går tilbage til middelalderen. Den er nemlig bygget af pink terrakotta mursten. Med en biludlejning fra Toulouse Lufthavn, kan man opleve Girona og Bordeaux, der kun ligger et par timer væk. En bil gør det til en interessant og bekvem måde, at starte ferien på. For at få nogle af de bedste priser på markedet, skal du sørge for at bestille din billeje fra Auto Europe. Det er vores mangeårige erfaring og dedikation til kunderne, sammen med over 24.000 afhentningssteder, der gør os enestående på markedet. Se hvad andre rejsende synes om Auto Europes produkter og tjenester ved at læse de mange biludlejningsanmeldelser fra Toulouse, som vore kunder har skrevet.

  Lufthavns information

  Toulouse - Blagnac Lufthavn (TLS)
  Officielt navn: Toulouse - Blagnac Lufthavn
  Adresse: 31703 Blagnac, Frankrig
  Lokation: Lufthavnen ligger i Midi-Pyrénées regionen i Frankrig, omkring 6,5 kilometer nordvest fra Toulouse.
  Flyselskaber: Der er flere luftfartsselskaber, som betjener lufthavnen i Toulouse. Desværre er der ingen direkte afgange fra Danmark dertil, men man kan anvende Lufthansa, KLM, Airfrance, Brussels Airlines og British Airways.

  Terminal

  Lufthavnen i Toulouse har en kompakt terminal opdelt i 4 niveauer, som også er kendt som hal A, B, C og D. Biludlejningsfirmaerne er placeret i ankomsthallen, hvor restauranter, bagagebånd og banker også er tilgængelig. Afgangsniveauet byder på en lounge, butikker, restauranter og banker. På 2. etage kan man finde flere restauranter og butikker samt kontorer. Internationale og Schengen fly foretages fra Hal D, hvor man også kan finde et stort shoppingområde, check-in deske, caféer og en række automater.

  Billeje afhentning og aflevering

  Man vil finde de fleste udlejningsselskaber placeret i Hall B og C. Det er vigtigt, at læse sin voucher igennem, så man er sikret en problemfri rejse, når man skal anvende sin billeje fra Toulouse Lufthavn. Åbningstiderne er forskellige i weekenden, så husk at tjekke dette inden afrejse.

  Firma info

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 til 23:59
  Budget 07:00 til 23:59
  Citer 07:00 til 23:59
  Europcar 07:00 til 23:59
  Hertz 07:00 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen i Toulouse har alt, hvad man behøver for et behageligt ophold, mens man venter på på sit fly. Hvis du har brug for at mødes med forretningspartnere, kan du drage fordel af lufthavnens mødelokale og business center. Wi-Fi er tilgængelig i hele terminalen og kan benyttes gratis. Udover pengeautomater kan man bruge en bank i ankomsthallen, der har åben alle ugens dage, dog ikke om søndagen. Et stort udvalg af butikker er tilgængelige, hvor man finder alt fra toldfrie til specialiserede butikker, som tilbyder unikke gaver. Dette gælder også for spisesteder i lufthavnen. Foruden en række sandwich barer og bagerier, kan man tage opleve en panorama udsigt fra Hal B.

  Transport

  Lufthavnen er forbundet med centrum af Toulouse med talrige buslinjer. Shuttle busser tager omkring 20 minutter at nå centrum. Nogle af deres stoppesteder er metrostationer og en jernbanestation. Lufthavnen er i øvrigt også forbundet med Andorra med to daglige busser. Få at nå centrum af byen, kan man anvende sin biludlejning fra Toulouse Lufthavn på A621. I rundkørslen skal man tage afkørslen til Elche Avenue. Læs mere om kørsel i Frankrig i vores kørselsguide.

  Parkering tips

  Lufthavnen i Toulouse har flere parkeringspladser og dermed stor mulighed for at imødekomme alles behov. Nogle af dem har direkte adgang til terminalen, som er tilgængelig til fods, mens nogle kan tilgås af shuttle busser. Lufthavnen tager også højde for både kortsigtede og langsigtede parkeringsmuligheder. I centrum af byen er parkering på gaden ofte begrænset til 2 timer. Nogle steder i byen er det dog muligt, at parkere i op til 4 timer. Der er dog mange parkeringspladser i hele byen, hvor man kan efterlade bilen uden at bekymre sig om tidsfristen. De er praktiske, godt skiltede og forholdsvis lette at finde.

  Nyttige links

  Toulouse Lufthavn hjemmeside