Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TOULOUSE BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Toulouse

  Toulouse er kendt som 'La Ville Rose' eller den lyserøde by, fordi så mange af byens fantastiske bygninger er bygget med en lyserød mursten, der giver bybilledet et udseende, som du ikke kan sammenligne med nogen anden by. Toulouse ligger ved bredden af floden Garonne og Canal du Midi, og er Frankrigs fjerde største by. Denne franske by tilbyder en dejlig charme der venter dem, der elsker at udforske mindre kendte byer. Toulouse er en meget livlig by og hjemsted for et af de største universiteter uden for Paris. Den kan fremvise imponerende fødevaremarkeder, vækkes ofte af lyden af levende musik og besøges af mennesker der elsker karisma. Toulouses fortryllende kvarterer, farverige butikker og historiske kirker er de vigtigste attraktioner for besøgende, men byen har meget mere at tilbyde.

  En god måde at starte en tur i Toulouse er ved at rejse tilbage i tiden til de periode i middelalderen, hvor pilgrimsrejser gik til Basilique Saint-Sernin. Den UNECO-listede basilisk blev bygget færdig i 1100-tallet og er den største romanske kirke i Europa. Der er også et stort antal relikvier i krypten, flere end i nogen anden kirke i Frankrig, og mange blev doneret af Charlemagne til klosteret, der stod på dette sted allerede på 800-tallet. Udenfor er det fem-etagers murstenstårn umiskendeligt, og når du kigger op, kan du se hvor byggeriet blev stoppet i 1100'erne og genoptaget i 1300'erne ud fra buernes form. Du kan også beundre Porte des Miégeville med en smuk romansk skulptur, der skildrer Lazarus og Dives over døren. Derefter kan besøgende udforske et Jacobin-kloster fra det 13. århundrede, der er eksemplarisk for sydfransk gotisk design. Det blev færdig på 1300-tallet og er kendt for sine fantastiske dimensioner med et dobbelt skib og hvælvinger, der er næsten 30 meter høje. Den bedste del er ved apsis, hvor du kan se palmetræet, en søjle der kulminerer med 22 ribber, der kurver udad og dermed danner hvælvet. Relikvierne fra Thomas Aquinas, en af middelalderens store tænkere, findes også i denne kirke.

  Brug også noget tid på at gå rundt på Place du Capitole, fyldt med arkitektoniske vartegn af de lyserøde mursten. Byen ser ud til at drages mod dette sted, og det majestætiske lyserøde palads foran dig er ældre end det ser ud. Der er fragmenter, der går tilbage til 1100-tallet, og hvis du går rundt til bagsiden af Capitole, kan du se bygningens renæssance donjon. Gå ind på en rundturtur for at se på freskerne i loftet på Salle des Illustres og de hjertevarmende billeder i Salle Gervais, hvor kunstneren fra det 19. århundrede malede allegorier om kærlighed, da dette var rådhusets bryllupskammer. Toulouse er også hjemsted for fremragende arkæologi og kunstmuseer. Tag dig tid til at nyde fortovscaféerne og det regionale køkken. Toulouse er berømt for sine stærke specialiteter som cassoulet såvel som krystalliseret viol slik.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954 og er siden vokset til en af verdens førende biludlejningsmæglere, der arbejder med alle de største og mest prestigefyldte globale biludlejningsfirmaer som National, Budget, Hertz, Dollar, Enterprise, Europcar og Sixt. Du kan bestille din lejebil i Toulouse lufthavn, på togstationen, eller andre steder i byen med et par hurtige og nemme trin gennem vores højteknologiske søgemaskine. Dette garanterer de billigste priser og det bredeste udvalg af køretøjer i processen. Se hvad andre rejsende synes om Auto Europes produkter og tjenester ved at læse de mange biludlejningsanmeldelser fra Toulouse, som du finder herunder.

  AUTO EUROPE TOULOUSE, FRANKRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Toulouse: