Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AVIGNON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Avignon - Spar stort

  Et af middelhavets perler er Avignon, stedet er med til at stjæle dit hjerte med sine fantastiske udsigter og den gamle bydel. Området hører i dag under UNESCO´s bevaringsliste. De historiske mindesmærker og dens middelalderlige volde, tiltrækker hvert år utallige af besøgende til den sydfranske by. Auto Europe anbefaler stærkt denne fantastiske by, som egner sig til hele familien.

  Book din billeje i Avignon og sørg for en komfortabel rejse til de bedste priser. Med et stort biludvalg og forskellige tilgængelige produkter på vores hjemmeside, kan du finde det rette til dit behov og budget. Tjek vores priser ved at lave en notering på vores søgemaskine. Ønsker du yderligere hjælp, kan du gratis ringe til os alle ugens dage.

  Trafik

  Hvis du kører i Avignon centrum, skal du være opmærksom på ensrettede gade, som forekommer hyppigt i dette område. Ligeledes er det ikke alle steder, at du kan køre. Vær opmærksom på skiltningen, da mange gader er forbeholdt fodgængere.Du vil med din billeje i Avignon derfor undgå eventuelle bøder.

  Avignon er beliggende et centralt sted, hvor du let kan udforske andre byer i regionen. Du kan eksempelvis køre til Montpellier på 1.5 time via motorvej A9. Det tager nogenlunde samme tid, hvis du vil en tur til Marseille, her skal du bare tage motorvej A7 i stedet. Er dette tilfældet, bør du besøge vores kørsel i Frankrig side for at blive klogere på de franske færdselsregler.

  Parkering

  Parkering i Avignon bør ikke forårsage meget besvær, og der er en hel del offentlige parkeringspladser spredt i byen. I byens centrum er betalt parkering markeret med gule zoner. Der er også overvågede parkeringspladser ved den centrale togstation og Palais des Paes-pladsen. Disse parkeringspladser er døgnåbent, så du har let mulighed for at parkere. I forlængelse til dette tilbydes der gratis parkering ved lle Piot og avenue des Italiens. Ved disse parkeringspladser tilbydes der gratis busser til centrum. Med biludlejning i Avignon kan du let finde en parkeringsplads nær dit bosted.

  Geografisk information

  Avignon er beliggende i den kendte Provence region ved Rhône floden i sydøst Frankrig. Middelhavet er blot en times kørsel væk, hvis du ønsker en badetur ved de sydfranske strande. Avignons klima er generelt præget af varme somre og milde vintre. Med biludlejning i Avignon har du let mulighed for, at køre til de steder som interesserer dig.

  Avignon Lufthavn

  Avignon - Caumont Airport (AVN)
  Avignon lufthavn betjener sæsonflyvninger til Storbritannien. Lufthavnen er beliggende 5 miles (8km) sydøst fra Avignon. Andre lufthavne tæt på Avignon er Marseille og Montoellier lufthavn.
  Hjemmeside: www.avignon.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 90 81 51 51

  Offentlig transport:

  Lokale- og bybusser opereres af TCRA, og tilbyder transport i Avignon området. Der er TGV (lyntog) forbindelser til Paris og Marseille, samt andre regionale togforbindelser. Om sommeren er der Eurostar tog til London, hvor turen kun tager seks timer.

  Nyttige links

  Turist information