Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BORDEAUX

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bordeaux – Find din perfekte leje

  Byen er verdenskendt for dets vinproduktion, der strækker sig helt tilbage til år 800. Bordeaux tilbyder alt, hvad man kan forvente til sin ferie i Frankrig. Med en biludlejning i Bordeaux, kan man køre forbi alle de mange vinmarker, udforske den historiske gamle by, der er blevet udpeget til en UNESCO lokation. Auto Europe er tilkendegivet til at give de bedste priser på markedet, for høj kvalitets billeje. Se hvad andre Auto Europe kunder syntes om kvaliteten af deres seneste biludlejningsoplevelse i byen ved at læse de kommentarer, de efterlod i biludlejningsanmeldelser fra Bordeaux afsnittet.

  Trafik og parkering

  Der er flere ting man skal have i tankerne, hvis man ønsker at bruge sin biludlejning i Bordeaux og andre steder i regionen. En ringvej (den såkaldte Rocade) omgiver Bordeaux. Vejen er omkring 45 km lang og er generelt meget travl og præget af meget trafik i tidsrummet 08.00-10.00 og fra 16:00-19:00. Hvis du planlægger at bruge vejnetværket lørdagen i højsæsonen, der peaker fra tidlig juli til sen august, skal man forvente meget trafik og mulige forsinkelser. Bordeaux har mange ensrettede veje og derfor vil det være nyttigt at planlægge ruten inden man kører afsted. Det er også en god ting at have et godt navigationskort eller en opdateret GPS.

  Frankrigs motorvej (Autoroute) sammenkobler Bordeaux til alle storbyer i landet. Vil man en tur til Paris, så ligger byen via A10 580 km derfra. Turen varer ca. 5,5 time. På den anden hånd kan Lyon også nås på omkring 5 timer via A89. Turen er omkring 545 km. En storby, der ligger tættere på er Toulouse som ligger 2,5 timers kørsel fra Bordeaux. Man ankommer dertil via A62, når man har kørt 245 km. Vores kørselsinformation tilbyder flere forskellige tips til kørsel i Frankrig.

  Geografisk information

  Bordeaux er en havneby i det sydvestlige Frankrig og hovedstaden af Aquitane regionen. Garonne floden løber gennem byen og dividere sig til 2 parter: Den østlige højrebred og den vestlige venstre bred. Bordeuax har fået sin populære status, som et populært rejsemål igennem dets vinkultur, behagelige klima og den smukke gamle by.

  Den vestlige vind fra Atlanterhavet levere milde vintre og varme somre med en gennemsnits temperatur på omkring 7°C og 21°C om sommeren. Hvad kan man så lave i denne kendte franske by og omegn? Til dette at besvare spørgsmålet har vi lavet en omfattende guide til en road trip i området.

  Bordeaux lufthavn

  Bordeaux lufthavn ligger kun omkring 11 km fra byens centrum. De fleste fly er indenlandske, men lufthavnen tilbyder også internationale fly. Lufthavnen betjener knap 7 mio. passagerer om året.

  Bordeaux-Mérignac lufthavn (BOD)
  Adresse: 33700 Mérignac, France
  Hjemmeside: www.bordeaux.aeroport.fr
  Telefon: +33 55634 5050

  Offentlig transport

  Det offentlige transportsystem i Bordeaux bliver kaldt 'Tram et Bus de la CUB' og er forkortet TBC. Transportsystemet fungere næsten hele dagen, helt præcist fra 05:00-01:00. Det er muligt at købe billetten direkte på bussen, men forvent ikke at få pengene retur. Hvis man har tænkt sig at blive i Bordeaux mere end et par timer, kan det klart anbefales at købe en dags/ugebillet, da det er billigere på sigt. Billeterne kan typisk købes ved TBC's kontorer ved de store stop, men også ved sporvognene. Maskinerne acceptere nogle gange betalingskort, men det anbefales altid at have kontanter for en sikkerhedsskyld.

  Sporvogne
  Sporvognene i Bordeaux er kendt for sin jordnære strømforsyning i centrum. Dette er valgt fordi, at man får et bedre udsyn til seværdighederne samt bygningerne, når der ikke hænger en strømledning over hovedet. Systemet har tre linjer: a, b, og c. Hele netværket strækker sig omkring 43 km.

  Bus
  Busserne har mere end 75 ruter, der bliver anvendt i løbet af dagen og om natten. De vigtigste busstop er Place Gambetta, Quinconces, Plade de la Victoire og Gare Saint-Jean. Der er også tilgængelige busser, der kører mellem bymidten og lufthavnen hver 45 minutter.

  Tog
  Hovedbanegården, Gare de Bordeaux Saint-Jean er lokaliseret 4 km fra bymidten i det centrale Bordeaux. Togstationen operere med tog til nær og fjern. Det er muligt at tage højhastighedstoget (TGV) til Paris, hvilket tager ca. 3 timer. Stationen har også gode togforbindelser til andre Europæiske byer, f.eks. Brussel i Belgium.

  Færger
  Hvis man kunne tænke sig at tage en lille sejltur, så kan det lade sig gøre for samme pris som en standard bustur. Hvis man går ombord på Le Bus du Fleuvre kan man tage fra det østlige til det vestlige Bordeaux og omvendt.

  Nyttige links

  Turist information Bordeaux