Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BORDEAUX BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Bordeaux

  Med sin urbane elegance og provinsielle charme er Bordeaux et tiltalende turistmål i en smuk region i det sydvestlige Frankrig. Bordeaux er helt genoplivet efter de såkaldte "Tornerose"-dage og er nu en af Frankrigs livligste byer. Den er hovedstad for kunst og arkitektur, kultur og vin i Frankrig, og ligger lidt over 2 timer fra Paris med højhastighedstog. Bordeaux blev klassificeret som UNESCOs verdensarvssted i 2007 og er delt af Garonne-floden i højre og venstre bred, og i dag er der uendeligt mange måder at udforske alt, hvad Bordeaux har at tilbyde.

  Hvis du er interesseret i byens restaurerede arkitektur, nylige bedrifter inden for byplanlægning og historien om denne tidligere nedslidte by, kan du deltage i en guidet vandretur eller cykeltur. De mest berømte vartegn inkluderer den historiske gyldne trekant, katedralen i Bordeaux samt Place de la Bourse og det populæreste af alt, vandspejlet. Når du besøger Bordeaux kan du deltage i en lang række aktiviteter, som for eksempel flodkrydstogter, en bordeaux vintur på cykel eller et besøg på det splinternye vinmuseum la Cité du Vin foruden populære aktiviteter som vinsmagning i bordeaux-klasse, gourmetvandreture, og ost og vin oplevelser.

  Bordeaux kaldes "Månens havn" på grund af sin romantiske placering på en halvmåneformet del af Garonne-floden. På denne fantastiske lokation der gjorde det muligt for handelen at blomstre, har byen en rig kulturarv, der går helt tilbage til antikken. UNESCO erklærede Bordeaux for verdensarvsted i 1998 takket være byens rigdom af arkitektoniske skatte. Mere end 350 bygninger er klassificeret som historiske monumenter.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954 og er et af verdens længst etablerede biludlejningsfirmaer. I løbet af femogtreds års drift i centrum af branchen har vi opbygget meget stærke samarbejdsrelationer med alle de førende biludlejningsudbydere, herunder Europcar, Dollar, Alamo, Sixt, National, Hertz, Budget og Avis. Vi samarbejder også med de mest pålidelige lokale leverandører i byen, herunder i Bordeaux lufthavn og på Bordeaux togstation. Se hvad andre Auto Europe kunder syntes om kvaliteten af deres seneste biludlejningsoplevelse i byen ved at rulle ned og læse de kommentarer, de efterlod i biludlejningsanmeldelser fra Bordeaux afsnittet nedenfor.

  AUTO EUROPE BORDEAUX, FRANKRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Bordeaux: