Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CANNES

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Cannes – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe er en brooker der tilbyder billig billeje i Cannes. Vores fokus som brooker er kun at udleje biler fra velrenomere biludlejere som Avis, Hertz, Budget og Dollar, at tilbyde disse biler til priser der ligger 20-40% under biludlejernes egne priser, samt ikke mindst at servicere vores kunder og varetage deres/din interesse over for den biludlejer der levere din billeje. Beslutningen er meget simpel - book en biludlejning gennem Auto Europe og nyd ferien i ro og mag.

  Vi har gennem des sidste 50 år hjulpet mange kunder og de kommer stort set altid tilbage. Det tolker vi hos Auto Europe som om at vores kunder er tilfredse.

  Billeje i Cannes

  Cannes er et af den franske rivieras centre for dekadens og ikke mindst filmindustrien jetzett. Filmhovedstaden ligger med sin smukke placering ved Middelhavet i sm¢rhullet og er ikke uden grund elsket af folk med smag for fransk mad, skønne strande og en god potion jetzett. Det hedder sig således at sidder man længe nok på en af de populære havnecafeer vil alle hollywoods stjerner før eller siden komme forbi. Hvis du skal bruge en lejebil i Cannes, og lige gyldigt om det er til en prominent skuespillerinde eller svigermoderen så se nærmere på vores car rental deals i Cannes, og du vil blive overbevist om at Auto Europe har de bedste tilbud.

  Seværdigheder i og omkring Cannes

  Lej en bil i Cannes og oplev hele Cote d'Azure i eget tempo. Hvis du starter din Cannes ferie ved at lande i Nice lufthavn foreslår vi at du henter din lejebil på Nice lufthavn.

  Efter aftale med Auto Europe har du også mulighed for at tage din lejebil med til Italien eller Schweiz.

  Vi er derfor eksperter når det drejer sig om biludlejning. Har du nogle sp¢rgsmål så ring på vores gratisnummer +45 78 75 53 06 . Cannes tilbyder mange andre ting end kun badeferie. Tænker du på at besøge Cannes bør du læse vores guide, hvor vi har beskrevet en masse gode ideer til en road trip i Frankrig.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Cannes Airport