Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CARCASSONNE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Billeje i Carcassonne – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor formidling af biludlejning. Vi samarbejder med alle de største biludlejningsselskaber, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og du kan altid kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller bare har brug for et godt tilbud. Lej bilen direkte fra lufthavnen, banegården eller et bykontor efter dit valg.

  Få mere ud af din billeje

  Billeje i Carcassonne giver dig mulighed for at opdage denne historiske by og udforske den største middelalderlige fæstning i Europa. Cité de Carcassonne blev tildelt UNESCO verdenskulturarv-status for sin middelalderlige citadel og Canal du Midi (240 m. lang kanal). La Cite er det dobbeltvæggede område inden for væggene højt oppe på bakken, som giver en klar udsigt over området under. Fæstningen har 52 volde inden for sine to vægge som giver gode muligheder for at udforske stedet. Oplev historien når du går på gaden og smag den lokale vin og mad i fæstningen. Herefter kan du fortsætte din vandretur ned af brostensbelagte gader til Basilica of Saint-Nazare, hvor du vil finde den ældste kirke orgel i Frankrig, som stadig virker! Gå over floden og ind i byen La Bastide Saint Louis. Her kan du opleve hverdagen væk fra turistområde i La Cite. Hvis du er der på en lørdag, kan du kigge til det hyggelige marked og se og købe alle de lokale franske produkter. Efter du har set Carcassson kan du hoppe ind i din billeje fra Auto Europe, og køre nordvest i en time og besøge Toulouse, en smuk by, som ligger i midten af Pyrenæerne. Eller alternativt mod syd-øst til Perpignan, da begge steder vil give mulighed for en flot, stress-fri køretur gennem det franske landskab.

  Trafik og parkering

  Trafikken i Carcassonne kan være ret travl under sommeren og mere afslappet i løbet af foråret, efterår og vinter. Da fæstningen tiltrækker omkring 4 millioner besøgende om året, vil de fleste af disse besøg finder sted i sommermånederne. Vejene i og omkring Carcassonne er alle godt vedligeholdt og skiltet. Du kan finde mere information om at køre din billeje i Carcassonne og generelt i Frankrig her.

  Parking

  Der er masser af parkeringspladser til din leje bil i Carcassonne. I Bastide Saint Louis er der over 1.000 betalte parkeringspladser, de fleste af disse er lukket på helligdage og søndage. Herfra kan du gå over broen til den middelalderlige fæstning. Alternativt kan du parkere ved middelalderbyen, hvor de har ca. 1.200 parkeringspladser til rådighed hele året.

  Geografisk information

  Carcassonne er en befæstet by i Sydfrankrig i Aude regionen. Byen er beliggende mellem Pyrenæerne, en bjergkæde som ligger ca. 3 timer fra Carcassonne og bjergkæden Centralmassivet. To hovedveje føre gennem dette område; én vej fra Atlanterhavet til Middelhavet, og en anden fra Centralmassivet til Spanien. Klimaet i Carcassonne varierer afhængig af sæsonen. Juli og august er de varmeste måneder med temperature over 30 grader. Den koldeste måned er januar, mens maj står for det meste af årets regnfald.

  Carcassonne Lufthavn

  Carcassonne Lufthavn er beliggende omkring 2 km vest fra byen, som kun tager 5 minutter i bil.

  Carcassonne Airport (PCCF)
  Hjemmeside: www.aeroport-carcassonne.com
  Telefon: +33 4 68 71 96 46

  Offentlig transport

  Hovedbanegården, Gare de Carcassonne ligger i midten af Carcassonne. Her går forskellige toge som TGC, Intercity såvel som regionaltoge. Lokale busser er drevet af Compagnie de Transport Carcassonne Méditerranée (CTPM). Det lokale busselskab Agglo kører 11 forskellige ruter gennem byen og det omkringliggende område, som giver dig mange muligheder hvis du vil rejse videre uden for Carcassonne. Der er et turisttog som hver dag kun kører mellem Bastide Saint Louis og fæstningen. Taxaer er tilgængelige og kan have mellem 4 og 6 personer med udover baggage. De er til rådighed fra lufthavnen til dit hotel, bykontor eller togstation. De tilbyder også individuelle ture, hvis du kunne tænke en tur i området.

  Nyttige links

  Carcassonne turistinformation