Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BASTIA BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Bastia

  Bastia, Korsikas næststørste by med en befolkning på ca. 40.000 mennesker, ligger smukt på Korsikas østkyst og vender ud mod Italien med udsigt ud til den toscanske øhav. Le Cap Corse ligger direkte mod nord og er tilgængelig med bil, en vild halvø fyldt med genuese tårne og et stort naturreservat, der er blevet et vandrerparadis.

  Genoeserne, hjulpet af de middelalderlige Maona-investorer, havde magten her i hundreder af år, og byen er fyldt med spændende spor efter deres ophold. Citadellet er stadig bevogtet af bastioner og beskytter guvernørernes palads, hvor sandheden om Bastias fortid afsløres. Gå en tur rundt på den gamle havn, som har en sympatisk, slidt kvalitet, hav en livlig samtale over aftensmad eller frokost på et italiensk torv og bliv forbløffet af barok- og rokoko-rigdom i de mange kirker og kapeller.

  Bastia er en sådan "rigtig" by og ikke en stor turistdestination, det ses ved opmærksomheden på detaljer, der tjener til at forbedre alles fritid, som det enorme torv Place St. Nicolas, tæt pakket med caféer, butikker og restauranter med udsigt over færgehavnen. De mange barokke kirker, nogle med de stenmosaikker ude foran, der identificerer dem med liguriske og genoiske traditioner, tilbyder rejsende skygge og gratis kunst at kigge på. Derefter er der citadellet og de gamle huse, der udgør den farverige "nye by" med udsigt ud over Vieille Ville, den gamle by og havet. Folk bor og handler stadig her, for Bastia er en rigtig by. Bastias køkken er simpelt og baseres stort set på, hvad havet giver. De sprøde korsikanske hvidvine passer godt til en tallerken muslinger, men på din rejse bør du prøve en øl kaldet Pietra, en ravfarvet kastanjeøl. Bryggeriet har et brasserie på Route de la Marana i Furiani, hvis det viser sig, at du virkelig godt kan lide det.

  Auto Europe tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler på over 24.000 steder over hele verden, med fantastiske priser og den bedste service. Heriblandt Bastia lufthavn og flere steder i centrum. Vi har alt fra økonomibiler i mini-klassen til luksusbiler, SUV’er og minibusser. Du finder den perfekte bil til dit eventyr i Bastia på Auto Europes hjemmeside, og hvis du er i tvivl om hvad der passer bedst, er du velkommen til at ringe til vores specialister på +45 78 75 53 06. Herunder kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Bastia.

  AUTO EUROPE BASTIA, FRANKRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Bastia: