Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BESTIL BILLEJE UNDER 26 ÅR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning under 26 år

  Der er mange programmer og aktiviteter over hele verden, der er specielt rettet mod at tiltrække de entusiastiske unge rejsendes opmærksomhed. Gå ikke glip af disse muligheder! Auto Europe har erfaring siden 1954 og har derfor en masse råd til folk, der vil leje bil under 26. Vi fortæller om hvad man skal forvente af gebyrer, forsikringer og tips for at spare penge på sin biludlejning. Find al denne info og mere nedenfor!

  Auto Europes team af rejseeksperter vil dele fakta om alderskravene for udlejningsbiler, så du kan træffe en velinformeret beslutning, så du kan bestille en international billeje til din næste rejse og spare penge, hvis du er under 26 år.

  Hvad er et ungfører gebyr?

  Hvis du håber at bestille en biludlejning under 26 år, bliver du typisk kategoriseret på et hvilket som helst kontinent som en "ung chauffør" og vil sandsynligvis få et ekstra gebyr pålagt. Et ungt chaufførgebyr er gebyret fastsat af biludlejningsfirmaerne. Auto Europe vil give dig information omkring den maksimale grænse hos det lokale biludlejningsfirma. Det er vigtigt for at at du kan planlægge fremadrettet og have alle midler til rådighed.

  Vær opmærksom på, at prisen for unge chauffører samt en ekstra fører opkræves pr. person. Tænker du på at have mere end en fører, hvor den anden person også er ungfører, skal der betales for begge personer. Det betyder, at man betaler 2x ungfører gebyr, plus et gebyr for at tillade en ekstra fører at køre bilen. Der er dog mange udbydere, der inkluderer den første ekstra fører gratis i den lokale lejekontrakt. Her kan man i det mindste spare grundprisen for en ekstra fører. Men pas på: Er den anden fører under 26, vil han/hun skulle betale for ungfører gebyret. Er man gift og skal leje bil i USA, bliver ægtefællen ofte registreret som gratis. Man skal selvfølgelig huske at læse de lokale regler og betingelser for lejemålet.

  Minimumsalder for billeje

  Minimumsalderen er forskellig fra land til land. Dernæst kan de enkelte biludlejningsfirmaer vælge at beholde dette minimum eller øge minimumsalderen. For eksempel er minimumsalderen i Tyskland 18 år, men biludlejningsfirmaerne er kun forpligtet til at bruge det som basisalder.

  Vores eksempler nedenfor er for kompakte biler i Tyskland fra tre forskellige biludlejningsfirmaer. Du kan se lignende oplysninger, når du klikker på infoboksen, der er angivet ved siden af billedet for hvert køretøj, på de resultater, der vises på skærmen, når du har angivet dine rejsekriterier.

  Køretøjskategorier og alderskrav

  En biludlejning under 26 år kan påvirke antallet af tilgængelige kategorier på grund af regler fra de enkelte biludlejningsfirmaer. Dine muligheder for at leje en højere kategori af køretøjer, luksusbiler eller sportsvogne kan være begrænsede eller helt udelukket på grund af minimumsalderen for biler til leje. Selv om man har en fuldstændig omfattende forsikring, hjælper det ikke her - desværre. Husk, at udlejere som ejer af deres køretøjer kan træffe deres egne beslutninger om udelukkelser. Auto Europe har ingen kontrol over dette og i sidste ende er den unge chauffør også beskyttet på mange måder, hvad enten det er økonomisk eller fornuftigt.

  Billeje under 26 - Forsikringskrav

  Uanset om du bestiller din reservation online ved Auto Europe, eller via vores callcenter, er det vigtigt altid at angivet den korrekte alder af hovedføreren. Dette bliver fremført i voucheren, du skal bruge til at afhente køretøjet. Årsagen er, at de forskellige udlejere alle har forskellige regler og betingelser for unge bilister. Bilister, der er over 26 år kan altid leje bil billigere, da de udover den grundlæggende forsikring kan afgive depositum via sit kreditkort. Dette fungerer som forsikringsdækning mod uheld og tyveri. Som ungfører kan det lokale biludlejningsfirma kræve, at man betaler for en ekstra kaskoforsikring samt betaler for at være en ung chauffør. For mere information om de obligatoriske forsikringer og de valgfrie supplerende muligheder for leje af en bil, kan man læse mere i vores rejsetips.

  Vær opmærksom på kørekortets udstedelsesdato

  De fleste udlejere kræver, at potentielle lejere er i besiddelse af deres kørekort i mindst et år fra udstedelsesdatoen. Hvis du planlægger at leje en bil i USA, skal du også have dit kørekort i mindst et år eller mere afhængigt af den valgte udlejer. Auto Europe kan også give dig alle informationer om du i tillæg til dit nationale kørekort, har brug for et internationalt kørekort for at leje en bil. Dette er dybest set kun en oversættelse af dit kørekort til at udelukke misforståelser med politiet eller myndighederne i udlandet. Derfor skal du altid bære det internationale kørekort sammen med dit nationale kørekort.

  Minimer dine omkostninger

  Den nemmeste måde at reducere sine omkostninger på, er ved at have nogen i din rejsegruppe ældre end 26 år og villig til at være den eneste chauffør i lejeperioden. Er alle under 26 år, bør i kun udnævne en person som chauffør, så man i det mindste kun bliver opkrævet én gang.

  Nu hvor du er bedre bekendt med de muligheder, der er tilgængelige for dig, i betragtning af de internationale aldersregler for udlejningsbiler, er det på tide at bestille din udlejningsbil! Auto Europe giver også yderligere værdifulde oplysninger om en række emner, som du altid kan få adgang til. Mange firmaer har deres grænse for at tillade en person, at leje bil hos dem en minimumsalder på 18, 21 eller 26 år.