Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE FRA 18 - NYTTIG VIDEN TIL UNG FØRER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra 18 år

  Biludlejninger til 18-årige er ikke altid tilgængelige, som de er for ældre rejsende. Dog har unge stadig en god chance i mange internationale lande. En udlejningsbil i Europa giver dig den mest fleksible mulighed for at diversificere din rejse i udlandet. Auto Europe samarbejder med biludlejningsfirmaer over hele verden for at tilbyde dig uovervindelige priser på alle vores tjenester. Se Auto Europes andre rejsetips for biludlejninger under 26 og biludlejning under 21 for mere brugbar information om lejebetingelser til din billeje.

  Billeje fra 18 - Nyttig viden for unge bilister

  Selv om der er nogle lande, hvor reglerne for billeje som 18 årig kan være strenge, er der en række populære rejsemål, hvor leje af bil som 18 er almindelig og nemt. Nogle af disse top internationale destinationer omfatter:

  • Tyskland
  • Frankrig
  • Italien
  • Portugal
  • Sverige
  • Storbritannien

  I en alder af 18 år er man blevet voksen og dette giver lov til at gøre nye ting. Mange er færdige med skole og arbejder for at tjene flere penge. Andre læser videre og nogle holder sabbatår. Nu er det tid til at nyde lidt frihed og glemme alt om alle de uundgåelige forpligtelser til skole, familie og karriere. Brug denne tid til at nyde de livsforandrende oplevelser, der kommer gennem at være en global rejsende. Her er nogle ideer til at komme i gang:

  "WWOOF" gennem verden

  WWOOF er akronym for et økologisk landbrugsprojekt (arbejdere på økologiske gårde), der begyndte i England i 70'erne og voksede til en blomstrende global bevægelse, som den er i dag. Mange unge rejsende bruger WWOOF som et middel til at kompensere for deres rejseudgifter, mens de rejser til en destination, hvor de økologiske farme har base. De giver mad og overnatning i bytte for arbejdskraft. WWOOFing er ikke kun en økonomisk måde at rejse på, men lærer dig om bæredygtighedens vigtighed, får indsigt i lokale kulturer og giver et nyt niveau af forståelse for, hvor din mad er hentet. I din tid på rejsen giver en biludlejning dig mulighed for at krydse landskabet på din valgte destination lettere. Uanset om det er i Australien, Norge eller for eksempel USA.

  Bliv Au Pair

  Der er mange internationale familier, der er klar til at byde dig velkommen til deres hjem i bytte for børnepasning. Udover at tilbyde mad og husly, er der en sproglig og kulturel udveksling, der deles mellem dig og din værtsfamilie. Husk, når du overvejer at blive Au pair, vil du være ansvarlig for sundhed og sikkerhed for andre, mens du kan glæde dig over rejseoplevelser både alene og sammen med familien.

  Lær sprog til andre

  Undervisning på dansk/tysk eller engelsk i udlandet som fremmedsprog er en glimrende mulighed for at bruge dine sprog kvalifikationer til at arbejde i forskellige lande. Det er ligegyldigt, om turen går til Europa eller til lande uden for Europa. Engelsk og tysk som andet sprog er meget efterspurgt, især i det europæiske område. Ofte vil man hurtigt kunne finde et deltidsjob, der ikke kræver en studie eksamen for at fuldføre denne opgave. Man bør dog være meget stærk i sproget eller endda have det som modersmål. Der er mange sprogskoler, der er på udkig efter nytilkomne. Da man bruger denne oplevelse for at se verden og ikke har læst til bachelor eller kandidat, er lønnen selvfølgelig ikke særlig høj. Dette punkt er ikke særlig vigtigt for globetrottere, som kun ønsker at arbejde i et land i en vis tid for at kunne rejse som de ønsker. På internettet kan du også søge efter værtsfamilier, der søger undervisning i indfødte hjem. Med et deltidsjob som dette, har du nok tid til at kende dine omgivelser og med en biludlejning fra 18 år tilgængelig vil du rejse uafhængigt.

  International praktikplads

  At gennemføre en international praktikplads har aldrig været så let. Søg via internettet og find den ønskede destination, du vil rejse til. Ofte kan man også få agenturer til at hjælpe med søgningen. Fordelen med et agentur er selvfølgelig at de forhandlede betingelser ikke kan ændres med kort varsel. Med et praktikophold i udlandet vil man blive bekendt i området og lære nye tilgange. Herved bliver man klogere på forskellige nye metoder og synsvinkler. At håndtere forskellige mentaliteter i de forskellige niveauer af hierarkierne kan hjælpe med at forstå dine internationale samarbejdspartnere bedre senere i livet. For ikke at nævne den fordel man har i den senere jobsøgning, hvis man allerede kan bevise erhvervserfaring i udlandet. Mens praktikopholdssektoren tidligere var begrænset til turisme, gastronomi og hotelbranchen, er det nemt at se, at disse er blevet udvidet i de seneste år fra arkitektur gennem erhvervsøkonomi til teknik og mange flere.

  Planlæg din rejserute

  Vælg din destination efter dine interesser og præferencer og gør ikke som alle andre. Elsker du kunst, historie, arkitektur, musik eller gastronomi? Har du det godt i en travl by, eller er du på udkig efter mere rolige omgivelser og flotte landskaber? Spørg venner, familie og bekendte, men vær ikke overdreven påvirket af deres oplevelser, da det jo stadig er din egen rejse. Du vil helt afgjort få en unik oplevelse. Det er meget vigtigt at gøre hvad du vil!

  Mere information omkring billeje som 18 årig

  Som ledende mægler med erfaring siden 1954, er vi forpligtet til at levere de laveste udlejningspriser og den bedste kundeservice. Din erfaring med bilen og de udenlandske oplevelser, du samler, skal være unik. For din næste rejseplanlægning, kontakt da vores rejsespecialister på vores telefonnummer: +45 78 75 53 06. Vores team kan besvare alle dine spørgsmål om emnet omkring at anvende en biludlejning som 18 årig.